Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Νέα βόμβα μετά τον Σλούκα - Κλείνει κορυφαίο γκαρντ και ψηλό ο ΠΑΟ - Μοιράζει εκατομμύρια ο Γιαννακόπουλος
Μπάσκετ
| 2023-07-08 23:50:00

Νέα βόμβα μετά τον Σλούκα - Κλείνει κορυφαίο γκαρντ και ψηλό ο ΠΑΟ - Μοιράζει εκατομμύρια ο Γιαννακόπουλος

του Pick n' Scroll
Νέα βόμβα μετά τον Σλούκα - Κλείνει κορυφαίο γκαρντ και ψηλό ο ΠΑΟ - Μοιράζει εκατομμύρια ο Γιαννακόπουλος

Σκάει νέα μεταγραφάρα στο Τριφύλλι, καθώς Αταμάν και διοίκηση συμφώνησαν για κινήσεις που θα ταράξουν τα νερά σε όλη την Ευρώπη!

Ο Παναθηναϊκός και πιο συγκεκριμένα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Εργκίν Αταμάν φώναζαν εδώ και καιρό ότι η ομάδα τους θα πάει του χρόνου να πάρει τα ηνία στην Ελλάδα και να επιστρέψει στο φάιναλ-φορ της Ευρωλίγκας. Πολλοί αυτά τα λόγια δεν τα πολυπίστευαν και η πίστη τους μετριάστηκε ακόμη περισσότερο προ ημερών όταν γνωστοποιήθηκε η απόκτηση του Τζεράιαν Γκραντ από την Τουρκ Τέλεκομ και το Eurocup.

Όλα, όμως, τελείωσαν σήμερα. Ακόμη και ο τελευταίος Παναθηναϊκός πιστεύει πλέον ότι η αγαπημένη του ομάδα θα είναι πανίσχυρη του χρόνου. Η βόμβα, που έσκασε με τον Κώστα Σλούκα, άναψε φλόγες στις καρδιές όλων των Παναθηναϊκών, που πλέον βλέπουν ξεκάθαρα ότι η επιστροφή στις ένδοξες μέρες πλησιάζει.

Αλλωστε έχουν γίνει ήδη πάρα πολλά: και Αταμάν και Λεζόρ και Βιλντόζα και Μήτογλου και κυρίως Σλούκα πήρε ο εξάστερος. Η αντεπίθεση έχει ξεκινήσει, είναι δριμεία και η συνέχεια αναμένεται επίσης συγκλονιστική.

Ο Παναθηναϊκός πήγε επίσης και χτύπησε την πόρτα του περίφημου, Ουίλι Χερνανγκόμεθ, αλλά δεν τα κατάφερε. Πλέον, όπως λέει και Ισραηλινός δημοσιογράφος, πάει να πάρει και τον Μίροτιτς μέσα από τα χέρια του Ολυμπιακού.

Η υπόθεση του Μάριο Χεζόνια είναι επίσης στον αέρα, όπως και αυτές του Παπαγιάννη και του Παπαπέτρου. Αλλά θα αποκτηθούν κι άλλοι παίκτες. Και κυρίως ένας σπουδαίος ακόμη γκαρντ. Κάτι κρατάει κρυφό ο Γιαννακόπουλος και δεν το λέει ακόμη. Θα κάνει μία ακόμη έκπληξη, που θα κουφάνει όλο τον κόσμο. Θα πάρει, δηλαδή, γκαρντ είτε από την Ευρώπη, είτε κάποιο καλό όνομα από το ΝΒΑ, όπως ο Τζαβόντε Γκριν, που ήταν στους Σικάγο Μπουλς.

Το αφεντικό έχει τρελαθεί και πάει να τρελάνει ακόμη περισσότερο την μπασκετική Ευρώπη. Το κοντέρ έχει γράψει ήδη πολλά εκατομμύρια ευρώ και θα γράψει ακόμη περισσότερα καθώς οι πιο πολλές από τις κινήσεις, που θα γίνουν από δω και πέρα, θα αφήσουν άφωνο όλο τον κόσμο.

Ειδικά αν πάρει και τον Μίροτιτς ο Παναθηναϊκός, θα έχει κάνει ήδη την σημαντικότερη δουλειά απέναντι στον αιώνιό του αντίπαλο, τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε... ΣΟΚ λόγω ΠΑΟ ο Ιτούδης - Είχε συμφωνήσει με Σλούκα η Φενέρ, δεν τον έβρισκε για την ανακοίνωση ο Κοτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags