Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Νίκολα Μίροτιτς: Αποκάλυψη-βόμβα για την υπόθεση Μίροτιτς και Παναθηναϊκό! (ΦΩΤΟ)
Μπάσκετ
| 2023-07-09 10:20:00

Αποκάλυψη-βόμβα για την υπόθεση Μίροτιτς και Παναθηναϊκό! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team

Μπορεί το όνομα του Νίκολα Μίροτιτς να παίζει "δυνατά" στα ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετά την αποχώρηση Βεζένκοφ αρκετό καιρό, όμως από χθες η περίπτωση του Ισπανού φόργουορντ ακούγεται και για τον Παναθηναϊκό.

Η... όρεξη στον Παναθηναϊκό άνοιξε μετά την μεγάλη μεταγραφή του Κώστα Σλούκα και χθες από το Ισραήλ έγραφαν ότι οι Πράσινοι εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος μέχρι πρότινος αποτελούσε τον "εκλεκτό" του Γιώργου Μπαρτζώκα για τον αντικαταστάτη του Σάσα Βεζένκοφ στον Ολυμπιακό.

Ο Ισπανός φόργουορντ έχει μιλήσει με τον τεχνικό των Πειραιωτών και "ψήνεται" για το ενδεχόμενο να ντυθεί στα ερυθρόλευκα, αφού του προσφέρεται η δυνατότητα να παλέψει και πάλι για την Euroleague, όμως ο Παναθηναϊκός φαίνεται πως περιμένει στη... γωνία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σήμερα σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα "ΦΩΣ", στο Τριφύλλι δουλεύουν πολύ καιρό την περίπτωση του Μίροτιτς, κάνοντας απευθείας επαφές με τον παίκτη, που ακόμα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για να αποδεσμευτεί από την Μπαρτσελόνα.

Μάλιστα, φαίνεται να υπάρχει διαφορά στο οικονομικό ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μίροτιτς, όμως όπως τονίζεται, αυτή... καλύπτεται!

Κι όλα αυτά κι ενώ χθες το βράδυ ο παίκτης βρέθηκε στο Βελιγράδι με τις φήμες να φουντώνουν περί συνάντησής του με ανθρώπους είτε της Παρτιζάν, είτε του Ερυθρού Αστέρα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε... ΣΟΚ λόγω ΠΑΟ ο Ιτούδης - Είχε συμφωνήσει με Σλούκα η Φενέρ, δεν τον έβρισκε για την ανακοίνωση ο Κοτς!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags