Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ανατροπή στο πλάνο του Παναθηναϊκού - "Βέτο" από Αταμάν - Αυτόν τον ψηλό ζήτησε στο ΟΑΚΑ (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2023-07-11 19:19:00

Ανατροπή στο πλάνο του Παναθηναϊκού - "Βέτο" από Αταμάν - Αυτόν τον ψηλό ζήτησε στο ΟΑΚΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποια θα είναι η επόμενη κίνηση στο Τριφύλλι με τον Παπαπέτρου; Φούντωσαν τα σενάρια τις τελευταίες ώρες, όμως ο Τούρκος προπονητής ήταν ξεκάθαρος...

Όλα έχουν αρχίσει να δρομολογούνται στον φετινό Παναθηναϊκό, ο οποίος με την απόκτηση του Ιωάννη Παπαπέτρου έχει φτάσει ήδη, 11 Ιουλίου τα 8 νέα μεταγραφικά αποκτήματα, την ώρα που κατά τοποθέτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου αναμένονται ακόμη 4 προσθήκες!

Κοινώς, δύο παίκτες στο «2», ένα βασικό «3» και το «5» που θα πλαισιώσει τους Λεσόρ και Κώστα Αντετοκούνμπο! Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog.gr τις τελευταίες ώρες δεν αποκλείεται να υπάρξει ανατροπή στην υπόθεση Γιώργου Παπαγιάννη που... καίει και είχε γίνει ιδιαίτερος ντόρος με μια ανάρτηση του πατέρα του Κανέλλου, η οποία στη συνέχεια... κατέβηκε και διαψεύστηκε.

Όπως είναι λογικό αρκετοί θα περίμεναν να αποτελεί ήδη... παρλεθόν, μετά και την προσθήκη του Παπαπέτρου, ωστόσο τις τελευταίες ώρες γίνεται μια προσπάθεια να γεφυρωθεί το χάσμα που υπάρχει, κάτι που οφείλεται αποκλειστικά στον Εργκίν Αταμάν, ο οποίος... τρελαίνεται για τον Παπαγιάννη και τον θεωρεί αρκετά σημαντικό στα πλάνα του, μετά και τη μεταγραφή του Σανλί στην Φενέρ!

Εξάλλου, ο Αταμάν είχε... θέσει σχεδόν... βέτο για την παραμονή του Γιώργου Παπαγιάννη! Ο Τούρκος προπονητής θεωρεί και το έχει πει ανοικτά στους ανθρώπους του Τριφυλλιού, ότι ο Έλληνα ψηλός είναι παίκτης χωρίς "ταβάνι". Θεωρεί πως στα χέρια του θα εξελιχθεί σε έναν από τους κορυφαίους σέντερ της Ευρώπης. Γι' αυτό έχει ζητήσει οπωσδήποτε την παραμονή του από τη διοίκηση! Οπότε μένει να δούμε τις καυτές εξελίξεις.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χεζόνια ή Γκριν για ΠΑΟ - Όλα τούμπα με Παπαγιάννη και Ντόρσεϊ - Όνομα που δεν έχει γραφτεί στο ΟΑΚΑ!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags