Facebook Pixel Παναθηναϊκός: 1.5 εκ. δολάρια για τον αντι-Παπαγιάννη ο Γιαννακόπουλος - NBAer του Ραζνάτοβιτς - Εξαιρετικός αμυντικός!
Μπάσκετ
| 2023-07-14 22:04:00

1.5 εκ. δολάρια για τον αντι-Παπαγιάννη ο Γιαννακόπουλος - NBAer του Ραζνάτοβιτς - Εξαιρετικός αμυντικός!

του Pick n' Scroll
1.5 εκ. δολάρια για τον αντι-Παπαγιάννη ο Γιαννακόπουλος - NBAer του Ραζνάτοβιτς - Εξαιρετικός αμυντικός!

Ποιον θέλει ο Αταμάν και η εναλλακτική με πρώην των Σέλτικς. Οι Πράσινοι μετά το... ναυάγιο με τον Έλληνα σέντερ ψάχνουν κυρίως στυην Αμερική για έναν πολύ καλό ψηλό και ήδη δύο πολύ καλά ονόματα φιγουράρουν στη λίστα του Τούρκου προπονητή.

Στον Παναθηναϊκό δεν χάνουν τον χρόνο τους και προχωράνε στην επόμενη τους κίνηση, μετά το ναυάγιο με τον Γιώργο Παπαγιάννη. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος περίμενε ότι ο διεθνής σέντερ θα μείνει στο ΟΑΚΑ, αλλά τα πράγματα κύλησαν διαφορετικά.

Ο Παπαγιάννης υπέγραψε για δύο χρόνια στην Φενέρ του Δημήτρη Ιτούδη και ο Παναθηναϊκός βγαίνει στην αγορά για να βρει τον σέντερ, με τον οποίο θα πλαισιώσει τον Ματίας Λεζόρ και τον Κώστα Αντετοκούνμπο.

Ο Γιαννακόπουλος τα έβαλε με το περιβάλλον του παίκτη και τον ατζέντη αυτού, Νίκο Σπανό, κάτι, που είχε κάνει και παλιότερα με τον επίσης ατζέντη, Νίκο Λώτσο, για άλλους, όμως, λόγους. Εδώ και καιρό πλέον οι σχέσεις με τον Λώτσο έχουν αποκατασταθεί.

Πολλές λύσεις στην αγορά για την θέση του σέντερ δεν υπάρχουν με τον Παναθηναϊκό, όμως, να είναι διατεθειμένος να δώσει πολλά λεφτά. Και πιο συγκεκριμένα πάνω από 1.5 εκ. δολάρια ετησίως.

Στην Ευρωλίγκα οι επιλογές είναι ελάχιστες, εκτός αν ο Παναθηναϊκός πάει να βγάλει κάποιον από συμβόλαιο. Έναν παίκτη σαν τον Ντόντα Χολ της Μονακό. Αλλά κάτι τέτοιο δεν γίνεται. Είναι σχεδόν απίθανο.

Οπότε το πιθανότερο είναι να πάει στην αγορά του ΝΒΑ και εκεί να βρει τον παίκτη με τον οποίο θα κλείσει την φροντ-λάιν του. Εκεί, οι επιλογές είναι περισσότερες και πιο ποιοτικές.

Έναν παίκτη, που θα έπαιρνε…χθες ο Αταμάν είναι ο Γκόγκα Μπιτάτζε. Ο Γεωργιανός σέντερ, όμως, έχει συμβόλαιο και του χρόνου με τους Ορλάντο Μάτζικ. Σπάει αυτό; Απίθανο αλλά ποτέ δεν ξέρεις. Ατζέντης του, πάντως, είναι ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς, που έχει και τον Αταμάν και τον Γκάι και τον Παπαπέτρου.

Πιο εφικτή περίπτωση θα ήταν ο Νόα Βόνλε, που ξεκίνησε την χρονιά, που μας πέρασε, στους Σέλτικς. Είναι μάλιστα και πολύ καλός αμυντικός παίκτης. Το όνομά του δε είχε ακουστεί παλιότερα για τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι», πάντως, γενικώς δεν αγχώνονται και ο λόγος είναι ότι έχουν πολλά χρήματα στο παντελόνι τους. Και όπως χαρακτηριστικά λένε «και λεφτά υπάρχουν και παίκτες».

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή ήταν η τεράστια πρόταση ΠΑΟ σε Παπαγιάννη - Η διαφορά με Φενέρ - Έκπληξη Αταμάν με τον αντικαταστάτη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags