Ημέρα εξελίξεωνα αναμένεται να είναι η σημερινή για τον Νίκολα Μίροτιτς, σύμφωνα τουλάχιστον με όσα αναφέρουν τις τελευταίες ώρες στη Σερβία.

Θυμίζουμε ότι χθες η Μπαρτσελόνα ανακοίνωση τη λύση του συμβολαίου του (τις λεπτομέρειες του οποίου θα… διευκρινίσουν οι δύο πλευρές δικαστικά!) και πλέον μπορεί να επιλέξει ως ελεύθερος τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο 32χρονος άσος είχε συμφωνήσει εδώ και μέρες με την Παρτιζάν, όμως χθεσινά δημοσιεύματα ανέφεραν πως η μεταγραφή του… κόλλησε, λόγω αντιδράσεων του Ερυθρού Αστέρα προς την κυβέρνηση, αντιδράσεις που έβαλαν σε δεύτερες σκέψεις και τον παίκτη. Κάπως έτσι μάλιστα, προέκυψε έντονη φημολογία και για… επιστροφή του Παναθηναϊκού στην υπόθεση.

Σύμφωνα ωστόσο με τελευταίες πληροφορίες από τη Σερβία, έχουμε νέα ανατροπή, καθώς ρεπορτάζ στη «Mozzart» μεταφέρει τη σιγουριά των ανθρώπων της Παρτιζάν ότι δεν πρόκειται να χαλάσει η συμφωνία που έχουν με τον Μίροτιτς εδώ και μέρες και ότι σήμερα ή έστω τα επόμενα 24ωρα, θα υπάρξουν οι επίσημες ανακοινώσεις!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη ανατροπή στον ΠΑΟ - "Δεν πωλείται ο Σενγκέλια, καμία συζήτηση - Του χρόνου στη Βίρτους"!