Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Εργκίν Αταμάν: Αλλάζει ο σχεδιασμός του ΠΑΟ - Έκπληξη Αταμάν με Έλληνα άσο στο "5" - Μεγάλο δώρο από... Ιτούδη!
Μπάσκετ
| 2023-07-23 15:00:00

Αλλάζει ο σχεδιασμός του ΠΑΟ - Έκπληξη Αταμάν με Έλληνα άσο στο "5" - Μεγάλο δώρο από... Ιτούδη!

του Νίκου Στεργίου
Αλλάζει ο σχεδιασμός του ΠΑΟ - Έκπληξη Αταμάν με Έλληνα άσο στο "5" - Μεγάλο δώρο από... Ιτούδη!

Ο Τούρκος κόουτς ετοιμάζει κάτι διαφορετικό για του χρόνου. Οι Πράσινοι φουλάρουν για να κλείσουν άμεσα τρεις δυνατές μεταγραφές, γκαρντ-4αρι και σέντερ, ωστόσο παράλληλα ο προπονητής "δουλεύει" και εναλλακτικά πλάνα με παίκτες που ήδη έχει στα χέρια του...

Ο Ντίνος Μήτογλου δικαιώθηκε μετά από μία μακρά σε διάρκεια δικαστική διαμάχη και πλέον μπορεί να βάλει και πάλι την καριέρα του στις ράγες, μία καριέρα που θα μπορούσε να τιναχθεί στον αέρα σε περίπτωση που η απόφαση ήταν διαφορετική.

Ο Μήτογλου πλέον ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον και ξέρει ότι είναι σε έναν οργανισμό που θα κάνει τα πάντα για να τον αξιοποιήσει και να πάρει το μάξιμουμ από τον ίδιο.

Πάνω σε αυτό πληρφοροίες του sportdog.gr αναφέρουν πως ο Εργκίν Αταμάν έχει στο μυαλό του ένα πλάνο αξιοποίησης του ακόμη και στο 5, μιας και θεωρεί ότι έχει τρομερή έφεση στο ριμπάουντ και ένα αρκετά καλό σουτ για να μπορέσει να το υποστηρίξει και να ανοίξει το γήπεδο.

Από εκεί και πέρα, πρέπει να πούμε πως θα είναι δεδομένα παίκτης της Εθνικής στο Μουντομπάσκετ, κάτι που σημαίνει ότι από την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει να μπαίνει σε διαδικασία ομαδικών προπονήσεων και από αρχές Αυγούστου σε διαδικασία φιλικών αγώνων, πριν το Μουντομπάσκετ, όπου ειδικά εάν δεν πάει ο Γιάννης θα είναι μονόδρομος να παίζει τουλάχιστον 20΄. 

Κάτι πυο φυσικά λύνει τα χέρια του Αταμάν που θα βρει έναν παίκτη χωρίς αγωνιστική απραξία και άμεσα έτοιμο για να παίζει από τον Οκτώβριο. Κοινώς, η Εθνική σε αυτή την περίπτωση λύνει τα χέρια του τριφυλλιού και γλιτώνει και πολύτιμο χρόνο στον νεαρό άσο!

Πάντως, ο Αταμάν δεν... ανακαλύπτει και την Αμερική με πιθανή αλλαγή θέσης, μιας και είχε πάρει και στο παρελθόν χρόνο συμμετοχής στο τριφύλλι, αλλά και πιο σπάνια στην Αρμάνι Μιλάνο. Όπως και να έχει αυτή τη στιγμή ο Ντίνος είναι το μεγαλύτερο στοίχημα του Αταμάν και ο Τούρκος δεν έχει... μάθει να χάνει!

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το πλάνο Αταμάν για Σενγκέλια και Μίροτιτς - Φήμες για αδιανόητη πρόταση ΠΑΟ - Τελειώνει τα επόμενα 24ωρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags