Παναθηναϊκός - Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι: Κοντά στην απόκτηση του Πολωνού σέντερ βρίσκεται το Τριφύλλι, ως μια λύση που έχει ξεχωρίζει ο Αταμάν και έχει ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του.

Ο Πολωνός σέντερ ανήκει στη Γκραν Κανάρια, με την οποία έγραψε πολύ καλά νούμερα τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στο Eurocup - Αγωνίστηκε σε 22 ματς και είχε κατά μέσο όρο 8.6 πόντους, 3.8 ριμπάουντ και 1 τάπα, σουτάροντας με 71% στα δίποντα, 41% στα τρίποντα και 69% στις βολές.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Γιάννη Χριστόπουλο, βοηθό προπονητή και έπειτα head coach του Προμηθέα, που είχε αντιμετωπίσει την Γκραν Κανάρι στο πλαίσιο του Eurocup, και φυσικά έχει άριστη εικόνα για τις δυνατότητες του Πολωνού άσου.

"Πολυεργαλείο στους ψηλούς - Εκεί θα δώσει έξτρα δύναμη στον Παναθηναϊκό - Πυλώνας για τους Πράσινους"

"Είναι πολυεργαλείο στη θέση των ψηλών διότι ο τρόπος που κινείται λόγω του σωματότυπού του, του δίνει την ευελιξία για να κινηθεί κοντά στο καλαθι αλλά και στην περιφέρεια", ανέφερε αρχικά ο Γ. Χριστόπουλος στο sportdog και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Είναι πολύ καλός στο ανοιχτό γήπεδο, εκεί θα δώσει έξτρα δύναμη στον Παναθηναϊκό. Στον τρανζίσιον είναι πολύ καλός. Να στηθεί ένας πυλώνας επιθετικού παιχνιδιού γύρω του και να δημιουργεί από τη θέση του για τον ίδιο αλλά και για τους συμπαίκτες του".

"Αυτό προσπαθεί να χτίσει ο Αταμάν - Θα τον αξιοποιήσουν τα καλά γκαρντ του Παναθηναϊκού - Ξέρει τι να κάνει μαζί του ο προπονητής"

Ταιριάζει σε αυτό που θέλει να χτίσει ο Αταμάν στον Παναθηναϊκό;

"Αν καταλαβαίνω καλά από αυτό που προσπαθεί να χτίσει η τεχνική ηγεσία τού Παναθηναϊκού, παρατηρώ ότι έχει σχήματα με ευελιξία και προφανώς σε τέτοια συνθήκη ταιριάζει ο Μπαλτσερόφσκι".

Ποια είναι τα καλά του στοιχεία;

"Η ικανότητα να πάει στα σωστά σημεία, είναι πολύ σημαντικός πυλώνας. Επίσης ένας τέτοιος παίκτης χρειάζεται καλά γκαρντ για να τον αξιοποιήσουν και ο Παναθηναϊκός φέτος έχει πολύ καλά γκαρντ".

Στην άμυνα;

"Στην άμυνα θα πρέπει πολλές φορές να πλαισιωθεί κι από άλλους παίκτες για να καλύπτουν τα κενά του, αλλά είναι ικανή η τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και ξέρει τι να κάνει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη Βαγγέλη Ιωάννου για ΠΑΟ, Σενγκέλια και Μίροτιτς - Χορός εκατομμυρίων και… σκληρά παζάρια!