Σταματημό φαίνεται ότι δεν έχουν για τους οπαδούς τού Παναθηναϊκού τα ευχάριστα νέα το φετινό καλοκαίρι, καθώς μετά από την ανακοίνωση του Ερνανγκόμεθ από τους Πράσινους το πρωί της Πέμπτης, έγκυρο ρεπορτάζ από την Ιταλία ανάβει νέες φωτιές στην Ευρωλίγκα!

Συγκεκριμένα ο Ιταλός δημοσιογράφος Andrea Calzoni, έγραψε ότι: "Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έχει προσύμφωνο με τον Παναθηναϊκό και αν αποχωρήσει από τη Φενέρμπαχτσε θα παίξει στους «πράσινους» και θα είναι η τελευταία αγορά του ελληνικού συλλόγου. Ο Ιτούδης θα ήθελε να κρατήσει μαζί του τον Ντόρσεϊ στη Φενέρμπαχτσε και την επόμενη σεζόν. Θα δούμε τι θα γίνει τις επόμενες μέρες".

Μπορεί κάποιος να φανταστεί έναν σουτέρ με τα στοιχεία του Ντόρσεϊ σε αυτόν τον Παναθηναϊκό που έχει φτιάξει ήδη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος;

Γιατί η αλήθεια είναι ότι αν το Τριφύλλι θέλει να έχει μεγάλο βάθος στο ρόστερ, τότε δεδομένα χρειάζεται έναν ακόμα γκαρντ (όπως και ένα 3άρι) για τις υποχρώσεις υψηλού επιπέδου στην Ευρώπη, αλλά και για να πάρει ξανά τα ηνία στην Ελλάδα.

Για την ώρα είναι, απλά, μια πληροφορία, ένα ρεπορτάζ που γράφτηκε, όμως, από πολύ έγκυρο δημοσιογράφο. Μένει να δούμε, τώρα,αν όντως ισχύει κιόλας...