Ολυμπιακός: Ο Παναθηναϊκός σήκωσε για μία ακόμη φορά όλη την Ευρώπη στον αέρα με τη νέα τεράστια μεταγραφή, που έκανε. Η πρώτη πολύ μεγάλη ήταν ο Κώστας Σλούκας, την Τετάρτη (26/7) ήρθε η σειρά του Χουάντσο Χερνανγκόμεθ και ο κόσμος του «τριφυλλιού» πετάει στα ουράνια από την χαρά του.

Δεν αποκλείεται να γίνει μία ακόμη μεγάλη μεταγραφή, αν και προς το παρόν φαβορί για την θέση «2-3» είναι ο Μάριους Γκριγκόνις.

Αυτό, πάντως, που περιμένει όλος ο κόσμος πλέον είναι την απάντηση του Ολυμπιακού. Ποιον παίκτη, δηλαδή, θα πάρει για να κλείσει την περιφέρειά του.

Ο Παναθηναϊκός παίρνει τον έναν μεγάλο παίκτη μετά τον άλλον και οι Ολυμπιακοί για κλείσιμο των δικών τους μεταγραφών θέλουν κι αυτοί κάτι πολύ ηχηρό.

Τέτοιο θα είναι τυχόν απόκτηση του Σβι Μίχαϊλιουκ, του Ουκρανού από το ΝΒΑ, που, όμως, θέλει και ο Παναθηναϊκός.

Μεγάλο χτύπημα θα είναι και ο Κέντρικ Ναν, ένας παίκτης με θητεία στους Λέικερς και τους Χιτ.

Οι Ολυμπιακοί θέλουν και ονειρεύονται τον Ουίλ Κλάιμπερν, αλλά ο Αμερικάνος έχει συμβόλαιο με την Εφές. Και δεν υπάρχει τρόπος για να βγει από εκεί.

Ο Γκόραν Ντράγκιτς είναι επίσης ένα μεγάλο όνομα από το ΝΒΑ, που μπορεί να επιστρέψει στην Ευρώπη. Οι Πειραιώτες, όμως, δεν θέλουν τόσο παίκτη, που να παίζει πολύ με την μπάλα στα χέρια. Θέλουν περισσότερο εκτελεστή, έναν γκαρντ σαν τον Μπριν Φορμπς, που είχε ακουστεί πριν από καιρό για τον Παναθηναϊκό.

Μόνο, που ο Φορμπς, παίκτης με πολύ καλή θητεία στους Σπερς, δεν είναι το πολύ μεγάλο όνομα, που θέλουν οι Ολυμπιακοί, αν και ο Μπαρτζώκας με τους συνεργάτες του εκείνο, που κοιτάνε περισσότερο για να μην πούμε αποκλειστικά είναι την ουσία.

Μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου ο Μπαρτζώκας αναμένεται να έχει καταλήξει στον εκλεκτό του, ώστε από κει και πέρα να αρχίσουν οι ενέργειες για την υλοποίηση της μεταγραφής.

Ο Παναθηναϊκός έχει φτιάξει πολύ δυνατό ρόστερ, στον Ολυμπιακό παρακολουθούν τις εξελίξεις αλλά δεν ανησυχούν καθόλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανάπλαση του ΣΕΦ: Έγιναν οι πρώτες αλλαγές και "φτιάχνουν" τους οπαδούς - Εντυπωσιακό ΒΙΝΤΕΟ