Facebook Pixel Κίνηση-ματ του Παναθηναϊκού: Μίχαϊλιουκ, Φοντέκιο ή άλλη επιλογή;
Μπάσκετ
NBA
| 2023-07-30 22:10:00

Plan b για Μίχαϊλιουκ με Φοντέκιο και NBAer με 35% 3ποντο - Νέα βόμβα Γιαννακόπουλου, όχι μεταγραφή!

του Pick n' Scroll
Plan b για Μίχαϊλιουκ με Φοντέκιο και NBAer με 35% 3ποντο - Νέα βόμβα Γιαννακόπουλου, όχι μεταγραφή!

Ο ΠΑΟ θα συνταράξει ξανά την μπασκετική Ευρώπη. Οι τελευταίες πληροφορίες για τον Ουκρανό άσο, ποιες είναι οι εναλλακτικές στο Τριφύλλι, η περίπτωση του Γκριγκόνις και η νέα κίνηση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ που θα προκαλέσει αίσθηση.

Απομένει μία ακόμη κίνηση, ώστε ο Παναθηναϊκός να κλείσει το ρόστερ του. Και αυτό, που ρωτάει ο κόσμος του είναι αν ο εκλεκτός θα είναι ο Ουκρανός Μίχαϊλιουκ ή άλλος. Προς το παρόν δεν είναι κανείς σε θέση να το απαντήσει αυτό, ούτε το αφεντικό της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό.

Οι «πράσινοι» θέλουν πώς και πώς τον Ουκρανό, αλλά ο τελευταίος προσπαθεί να εξαντλήσει τα περιθώρια, που υπάρχουν, ώστε να βρει καλό συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Μέχρι τώρα έχει στα χέρια του μία πρόταση για μίνιμουμ συμβόλαιο από πολύ καλή ομάδα του ΝΒΑ, αλλά θέλει κάτι καλύτερο. Αν δεν το βρει, είναι πιθανό να έρθει στην Ευρώπη και να φορέσει την φανέλα του Παναθηναϊκού. Είναι κάτι, που θα ξεκαθαρίσει λίγο πριν από τον Δεκαπενταύγουστο.

Αν δεν έρθει ο Μίχαϊλιουκ, τότε το πιο πιθανό είναι ο εξάστερος να κρατήσει τον Γκριγκόνις για την χρονιά, που έρχεται. Ούτως ή άλλως ο Λιθουανός έχει συμβόλαιο και για του χρόνου.

Δεν θα προχωρήσει του Γκριγκόνις μόνο αν παρουσιαστεί στο μεταξύ κάποια περίπτωση σαν του Μίχαϊλιουκ. Αν δηλαδή «κοπεί» από τους Τζαζ ο Ιταλός Φοντέκιο, το επικρατέστερο είναι να ορμήξει ο Παναθηναϊκός και να πάει να τον πάρει.

Το ίδιο λογικά θα κάνει ο Παναθηναϊκός αν αποφασίσει να έρθει για πρώτη φορά στην ζωή του στην Ευρώπη ο Όστιν Ρίβερς. Ο γιος του περίφημου προπονητή Ντοκ Ρίβερς.

Ο Όστιν Ρίβερς είναι σπουδαίος σουτέρ, παίζει άμυνα και γενικώς παίζει περισσότερο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Την χρονιά, που τελείωσε, ο Αμερικάνος έπαιξε στους Τίμπεργουλβς, είχε 4.9 πόντους ως μέσο όρο και 35% στο τρίποντο. Οσο, δηλαδή, είναι το ποσοστό του στο τρίποντο, στην μέχρι τώρα πολυετή καριέρα του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Οι επόμενες μέρες θα φανερώσουν τις εξελίξεις με τον Γιαννακόπουλο, πάντως, να θέλει να κάνει μία ακόμη αγωνιστική έκπληξη και γενικώς να θέλει να συνταράξει ακόμη πιο πολύ την μπασκετική πραγματικότητα και όχι μόνο με μία ακόμη μεταγραφή. Αλλά και με άλλους τρόπους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φεύγουν 2+1 από τον ΠΑΟ - Αυτόν γουστάρουν Αταμάν-Γιαννακόπουλος, αλλά... - Ψηλά σχήματα για να χωρέσει! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags