Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Πολυεργαλείο" NBAer με ύψος 2,01μ. για Ολυμπιακό - Αλλαγή πλάνων από Μπαρτζώκα με μεταγραφή έκπληξη!
Μπάσκετ
NBA
| 2023-08-02 10:00:00

"Πολυεργαλείο" NBAer με ύψος 2,01μ. για Ολυμπιακό - Αλλαγή πλάνων από Μπαρτζώκα με μεταγραφή έκπληξη!

του Pick n' Scroll
"Πολυεργαλείο" NBAer με ύψος 2,01μ. για Ολυμπιακό - Αλλαγή πλάνων από Μπαρτζώκα με μεταγραφή έκπληξη!

Ποιον ζήτησε από τους Αγγελόπουλους και υπογράφει άμεσα. Στο Λιμάνι περιμένουν τον Ναν, το ονομά του βρίσκεται πρώτο στη μεταγραφική τους λίστα, όμως εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις από την Αμερική. Παράλληλα, ετοιμάζονται για μία ακόμα προσθήκη που δεν ήταν αναμενόμενη μέχρι τώρα...

Ο Χουάντσο Χερνανγκόμεθ ήρθε χθες για λογαριασμό του Παναθηναϊκού στην Αθήνα και ο κόσμος της ομάδας «έριξε» το αεροδρόμιο. Στην αντίπερα όχθη ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το τελευταίο του μεγάλο χτύπημα και οι φίλοι του περιμένουν να δουν ποιο θα είναι αυτό.

Το όνομα του Κέντρικ Ναν παίζει ολοένα και περισσότερο παρότι προχθές ο Αμερικάνος γκαρντ έκανε το αυτονόητο, διαψεύδοντας ότι είναι κοντά στο να υπογράψει στους Πειραιώτες. Και ήταν αυτονόητο, καθώς δεν είναι κοντά στο να υπογράψει. 

Η πραγματικότητα είναι ότι ο Ναν βρίσκεται στο κέντρο του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι παραπάνω. Με τον πρώην παίκτη των Ουίζαρντς και των Λέικερς να περιμένει (άγνωστο μέχρι πότε) να βρει καλό συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Αλλά και ο Ολυμπιακός δεν μένει στην περίπτωση του Ναν. Κοιτάζει και άλλους παίκτες, έχει αναφερθεί άλλωστε ότι έχει διερευνήσει και την περίπτωση του πρώην παίκτη των Πίστονς, Ρόντνεϊ ΜακΓκρούντερ.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει στην λίστα του 4-5 ονόματα συνολικά και περιμένει μέχρι τις 15 Αυγούστου για να δει τι θα καρποφορήσει.

Ο Τίο Πίνσον θα μπορούσε να είναι μία περίπτωση, που θα απασχολήσει τον Ολυμπιακό καθώς μάλιστα είναι ένας παίκτης, που καλύπτει και τις τρεις περιφερειακές θέσεις με ύψος 2.01. Τις δύο τελευταίες χρονιές έπαιξε στο Ντάλας, στο πλευρό του Λούκα Ντόντσιτς, ενώ πιο πριν ήταν στη Νέα Υόρκη, στους Νικς και στους Νετς.

Εχει πολύ καλή μπασκετική βάση, όντας στέλεχος του πανεπιστημίου της Νόρθ Καρολάινα, ενώ ίσως ήρθε η ώρα να «πιάσει» Ευρώπη καθώς στο ΝΒΑ δεν φαίνεται να έχει ιδιαίτερα λαμπρό μέλλον.

Ο Ολυμπιακός πάντως ίσως να μην κλείσει το ρόστερ του με τον ξένο γκαρντ. Είναι πιθανό ακόμη και τώρα να πάρει και ψηλό, είτε αυτός θα είναι Έλληνας, είτε ξένος. Δεν υπάρχει τρίτος σέντερ πίσω από Φαλ και Μιλουτίνοφ και ο Μπαρτζώκας μάλλον θα την καλύψει από τώρα την τρύπα αυτή.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε η… βόμβα Χίγκινς - Αποκάλυψη από Βαγγέλη Ιωάννου (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags