Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μάικ Τζέιμς: "Τινάζουν την μπάνκα" οι Αγγελόπουλοι για Τζέιμς - Αυτή είναι η πρόταση σε Μονακό - "Τέλος ο Ναν"!
Μπάσκετ
| 2023-08-10 15:28:00

"Τινάζουν την μπάνκα" οι Αγγελόπουλοι για Τζέιμς - Αυτή είναι η πρόταση σε Μονακό - "Τέλος ο Ναν"!

Sportdog Team

"Χρυσώνουν" τους Μονεγάσκους και τον Αμερικανό για να έρθει στην Ελλάδα και να καλύψει ιδανικά το κενό που άφησε στο ρόστερ η αποχώρηση του Κώστα Σλούκα.
 

Την πληροφορία ότι ο Ολυμπιακός πλέον δεν ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Κέντρικ Ναν μεταφέρει σε σχετικό δημοσίευμα της η σερβική ιστοσελίδα, telesport.rs, η οποία παράλληλα επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του Sportdog.gr για... μπάσιμο των Πειραιωτών για τον Μάικ Τζέιμς.

«Σύμφωνα με πηγές του TELESPORT.RS ο Ολυμπιακός δεν ενδιαφέρεται στο να περιμένει τον Κέντρικ Ναν. Οι πηγές μας πια αναφέρουν ότι ο κύριος και ο μόνος στόχος είναι τώρα ο Μάικ Τζέιμς», αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα.

Φυσικά και αυτή η πληροφορία έρχεται να προστεθεί στις πληροφορίες που θέλουν τους ερυθρόλευκους να έχουν ήδη συμφωνήσει με τον Μάικ Τζέιμς και πλέον περιμένουν την... ελευθερία του από τη Μονακό.

Το νεότερο που αναφέρουν οι Σέρβοι για την υπόθεση, είναι πως εκτός από το μεγάλο συμβόλαιο στον παίκτη, οι Αγγελόπουλοι προσφέρουν πλέον και ένα εκατομμύριο στη Μονακό για να τον αφήσει να έρθει στο Λιμάνι!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοντά σε μεταγραφή Έλληνα ο Ολυμπιακός - Scouting ΠΑΟ στον… νέο Διαμαντίδη - Από τη Μπάγερν στην Εθνική!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags