Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στη μάχη της προετοιμασίας και ο Εργκίν Αταμάν θα ήταν πιο χαρούμενος αν είχε όλο το ρόστερ στην διάθεσή του. Αυτό, όμως, δεν είναι δυνατό και ο βασικός λόγος είναι οι υποχρεώσεις των παικτών με τις εθνικές ομάδες. Παράλληλα δεν έχει αποκτηθεί ακόμη ο έξτρα παίκτης, για τον οποίο γίνεται προσπάθεια εδώ και καιρό.

Η περίπτωση του Σβι Μίχαϊλιουκ πάντα ενδιαφέρει, ο Ουκρανός, όμως, απάντησε ότι θα περιμένει κι άλλο το ΝΒΑ. Περιμένει κάτι από τους Μαϊάμι Χιτ και θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητές του για να τα καταφέρει.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του δεν αγχώνεται, έχει ούτως ή άλλως τον Μάριους Γκριγκόνις, με τον οποίο έχει συμβόλαιο, αλλά τα μάτια του στην αγορά είναι.. γαρίδα. Θέλει να κάνει μία ακόμη ηχηρή μεταγραφή ο Γιαννακόπουλος και αν δεν την κάνει θα…σκάσει! Μπορεί αυτή η μεταγραφή να είναι τελικά ο Μίχαϊλιουκ. Να μην βρει τελικά αυτό, που ψάχνει και να αποφασίσει να έρθει στην Ελλάδα. Μπορεί, όμως, να είναι άλλος. Να είναι κάποιος άλλος αστέρας από το ΝΒΑ. Ο Αταμάν το ψάχνει και έχει ήδη ονόματα στην λίστα του. Τα έχουμε ξαναγράψει άλλωστε τα ονόματα του Ντάνι Γκριν, του Οστιν Ρίβερς, του Τέρενς Ντέιβις αλλά και του Τέρενς Ρος.

Ο Παναθηναϊκός έχει πλέον πολλά ατού για να πετύχει τον στόχο του. Κατ’ αρχάς έχει φτιάξει και πάλι το όνομά του στην αγορά και αυτό δείχνουν οι μεταγραφές του Σλούκα και του Χερνανγκόμεθ. Από κει και πέρα δίνει και πολλά χρήματα για τον παίκτη, που θέλει να προσθέσει στο ρόστερ του. Κοντά στα 2 εκ. ευρώ είναι το ποσό, που διαθέτει ο Γιαννακόπουλος. Ποσό, που τώρα δεν μπορεί να διαθέσει κάποια άλλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Ο ιδανικός παίκτης για αυτό, που έχει φτιάξει ο Παναθηναϊκός είναι ο Σιμόνε Φοντέκιο. Ο Ιταλός των Γιούτα Τζαζ. Ο Φοντέκιο, όμως, έχει συμβόλαιο και για του χρόνου με τους Τζαζ. Αν έμενε ελεύθερος ο Παναθηναϊκός θα πήγαινε να τον πάρει. Γιατί είναι ακόμη πιο κατάλληλος από τον Μίχαϊλιουκ σε θέση, εμπειρία, αλλά και προσόντα.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγκαλιές και φιλιά Τσουκαλά με Μπαρτζώκα στο Γ. Καραϊσκάκης - "Γ@@@ω τον Σλούκα ρε"! (ΒΙNTEO)