Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Όχι" Αταμάν για Σβεντ - Θέμα χρόνου η μεταγραφή Γιαννακόπουλου - Τρεις φορές πρωταθλητής NBA για ΠΑΟ!
Μπάσκετ
| 2023-08-29 21:10:00

"Όχι" Αταμάν για Σβεντ - Θέμα χρόνου η μεταγραφή Γιαννακόπουλου - Τρεις φορές πρωταθλητής NBA για ΠΑΟ!

του Pick n' Scroll
"Όχι" Αταμάν για Σβεντ - Θέμα χρόνου η μεταγραφή Γιαννακόπουλου - Τρεις φορές πρωταθλητής NBA για ΠΑΟ!

Νέο πολύ δυνατό όνομα για τους Πράσινους που ψάχνονται. Ο Τούρκος τόνισε πως το ρόστερ, για την ώρα έκλεισε, ωστόσο δεν σταματούν να ψάχνουν στην Αμερική για κάτι καλό και ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ είναι έτοιμος να τα... σκάσει χοντρά!

Ο Παναθηναϊκός έχει ξεκινήσει την δουλειά και όσο περνάει ο καιρός, οι ταχύτητες θα ανεβαίνουν. Μόνο, που ο Εργκίν Αταμάν δεν μπορεί να το ευχαριστηθεί και τόσο καθώς έχει πολλές απουσίες. Λείπουν οι παίκτες με τις εθνικές ομάδες, λείπει και ο γκαρντ, που εδώ και καιρό αναζητάει το «τριφύλλι».

Ακρη με τον Σβι Μίχαϊλιουκ δεν έχει βρεθεί ακόμη και κανείς δεν ξέρει αν θα βρεθεί τελικά. Ο Ουκρανός μόνο αρνητικός δεν είναι με τον Παναθηναϊκό, αλλά έχει θέσει προτεραιότητα να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ. Κάτι, που σέβονται οι «πράσινοι» και περιμένουν μήπως αλλάξουν τα δεδομένα. Παράλληλα, όπως είναι λογικό και φυσικό, ξεψαχνίζουν την αγορά για να βρουν τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις. Και επειδή στην Ευρώπη δεν υπάρχουν παίκτες, που να κάνουν την διαφορά, το ενδιαφέρον έχει στραφεί στο ΝΒΑ.

Εδώ και μέρες κυκλοφορούν φήμες για τον Αλεξέι Σβεντ, αλλά ο Παναθηναϊκός δεν ασχολείται με τον Ρώσο γκαρντ. Το όνομα του οποίου είχε συνδυαστεί και με τον Ολυμπιακό πριν από καιρό.

Ο Σβεντ είναι ένας πολύ καλός παίκτης γενικά, μόνο, που, όμως, οι ένδοξες του μέρες είναι μακριά.

Και ο Παναθηναϊκός θέλει έναν παίκτη, που να κάνει την διαφορά μέσα και έξω από το παρκέ. Και αγωνιστικά και επικοινωνιακά.

Ο Μίχαϊλιουκ είναι ένας τέτοιος παίκτες, όπως και άλλοι από το ΝΒΑ, που έχουν τεθεί υπόψη του Αταμάν. Όπως ο Τέρενς Ρος, παίκτης με μεγάλη θητεία στο ΝΒΑ, και ο Ντάνι Γκριν, τρεις φορές πρωταθλητής στη κορυφαία λίγκα του κόσμου.

Ο Παναθηναϊκός δεν θα πάει να πάρει έναν παίκτη για να πάρει. Εχει ήδη άλλωστε με συμβόλαιο τον Μάριους Γκριγκόνις, που είναι μία σίγουρη λύση.

Ο εξάστερος θέλει παίκτη που να κάνει τεράστιο γκελ και θα συνεχίσει να τον ψάχνει μέχρι να τα καταφέρει. Με τα χρήματα, που προσφέρει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, είναι θέμα χρόνου να πάει ένας ακόμη παικταράς στο ΟΑΚΑ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ατάκα-φωτιά Αταμάν για Ολυμπιακό και Μπαρτζώκα - Αποκάλυψη για Γιαννακόπουλο και μεταγραφή NBAer! 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags