Facebook Pixel Ήρθε στο Sportdog.gr το EuroLeague Greek Fantasy Challenge με πλούσια δώρα!
Μπάσκετ
| 2023-09-17 20:22:00

Ήρθε στο Sportdog.gr το EuroLeague Greek Fantasy Challenge με πλούσια δώρα!

Sportdog Team
Ήρθε στο Sportdog.gr το EuroLeague Greek Fantasy Challenge με πλούσια δώρα!

Γίνε ο καλύτερος προπονητής της σεζόν ή του μήνα και... σήκωσε τα δικά μας τρόπαια.

Το Euroleague Greek Fantasy Challenge, το επίσημο παιχνίδι Fantasy της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης μπάσκετ, επιστρέφει και μοιράζει πλούσια δώρα στους αναγνώστες του Sportdog.gr.

Οι Γιώργος Μπαρτζώκας, Εργκίν Αταμάν, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Δημήτρης Ιτούδης, Ετόρε Μεσίνα και Πάμπλο Λάσο έκαναν τις μεταγραφές τους, ετοίμασαν τις ομάδες τους για το πρώτο τζάμπολ της χρονιάς και τώρα ήρθε η σειρά σας!

Το παιχνίδι που έχουν αγαπήσει χιλιάδες φίλοι του μπάσκετ ξεκινάει επίσημα από τις 13/9 και είναι έτοιμο να προσφέρει στους φιλάθλους μια ξεχωριστή εμπειρία.

Από σήμερα κιόλας λοιπόν, μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας ΕΔΩ και να μπείτε στην λίγκα «Greek Fantasy Challenge», ώστε να σχεδιάσετε την δική σας ομάδα και να κερδίσετε πλούσια δώρα για τα οποία θα ενημερωθείτε προσεχώς!

Οι Βασικοί κανόνες

Με τον λογαριασμό σας EuroLeague Fantasy Challenge μπορείτε να δημιουργήσετε έως και 3 φανταστικές ομάδες. Κάθε ομάδα διαθέτει 100 μονάδες για την αγορά 10 παικτών:

·         2 σέντερ

·         4 φόργουορντ

·         4 γκαρντ

·         1 προπονητή

Κάθε ομάδα fantasy μπορεί να εισάγει έως και 3 παίκτες από την ίδια ομάδα της EuroLeague (6 παίκτες από την ίδια ομάδα στη φάση των πλέι οφ). Κάθε παίκτης έχει αξία σε μονάδες που αλλάζει κατά τη διάρκεια της σεζόν με βάση την πραγματική απόδοσή του. Η αρχική πεντάδα μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με τους ακόλουθους αγωνιστικούς σχηματισμούς (γκαρντ-φόργουορντ-σέντερ): 2-2-1, 1-2-2, 2-1-2, 1-3-1, 3-1-1.

·         Βαθμολογίες: οι παίκτες της fantasy ομάδας σας λαμβάνουν βαθμολογία με βάση τα πραγματικά στατιστικά που καταγράφονται στο πρωτάθλημα της EuroLeague. Η αρχική πεντάδα, ο έκτος παίκτης και ο προπονητής παίρνουν το 100% των πόντων, ενώ οι παίκτες του πάγκου λαμβάνουν το 50%.
 

·         Αρχηγός: επιλέξτε έναν Αρχηγό μεταξύ των παικτών της αρχικής πεντάδας, κι αυτός θα διπλασιάζει τη βαθμολογία του.
 

·         Πρόγραμμα: κάθε Γύρος χωρίζεται σε Αγωνιστικές, που σημαίνει ένα σύνολο παιχνιδιών που παίζονται σε μία μέρα. Μεταξύ της μιας Αγωνιστικής και της επόμενης μπορείτε να αλλάξετε τον σχηματισμό, τον αρχηγό και τους παίκτες.
 

·         Αλλαγές παικτών: κατά τη διάρκεια ενός Γύρου μπορείτε να αντικαταστήσετε τους παίκτες της πεντάδας και του πάγκου σας, να αλλάξετε σχηματισμό και Αρχηγό.
 

·         Ανταλλαγές: στο τέλος κάθε Γύρου μπορείτε να πουλήσετε και να αγοράσετε παίκτες για να βελτιώσετε την fantasy ομάδα σας.
 

·         Βραβεία: Καταπληκτικά βραβεία για όλους τους συμμετέχοντες.

Ανακαλύψτε περισσότερα σε σχέση με τους κανόνες του παιχνιδιού εδώ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags