Σε διαπραγματεύσεις με τη Ζαλγκίρις για την απόκτηση του Ίγκνας Μπραζντέικις βρίσκεται ο Ολυμπιακός τις τελευταίες ώρες.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποφάσισε ότι δεν μπορεί να περιμένει άλλο από το ΝΒΑ για τον παίκτη, που θα έρθει, προκειμένου να καλύψει το μόνο κενό, που υπάρχει στο ρόστερ των «ερυθρολεύκων» για τη νέα σεζόν και έτσι αποφάσισε να γίνει η κίνηση για την απόκτηση του Λιθουανού!

Πρόκειται για έναν παίκτη, που μπορεί να παίξει με την ίδια ευκολία στη θέση «2» και «3», με τον Ολυμπιακό, αυτήν τη στιγμή, να συζητά με την ομάδα από τη Λιθουανία για τη μεταγραφή. Η συγκεκριμένη άφιξη όμως, σύμφωνα με το Eurohoops, αλλάζει τα δεδομένα για τον Σακίλ ΜακΚίσικ!

Το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά: Την ίδια στιγμή υπάρχει προβληματισμός με τον Σακ ΜακΚίσικ.

Ο “Σακ” δεν έχει καταφέρει ως τώρα να αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του που του στέρησε κάθε προπόνηση από την προετοιμασία του Ολυμπιακού και δεν είναι σίγουρο πως θα μπορέσει να παίξει στο Σούπερ Καπ.

Ο Ολυμπιακός κοιτάζει πάντα και προς την πλευρά του ΝΒΑ ώστε να βρει έναν παίκτη για να συμπληρώσει το ρόστερ του κι αν καταφέρει να βρει μία καλή λύση που θα ταιριάξει στα “θέλω” του Γιώργου Μπαρτζώκα.

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Όνειρο" του Ολυμπιακού ο "μπομπέρ" του NBA - Η καταδίκη που τον άφησε εκτός draft και οι 504 πόντοι (Vid)