Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φήμες για... Ναν και αποχώρηση-έκπληξη σε Ολυμπιακό - Ποιους "κόβει" ο Μπαρτζώκας - Έρχεται με φόρα ο Σλούκας
Μπάσκετ
| 2023-09-25 17:34:00

Φήμες για... Ναν και αποχώρηση-έκπληξη σε Ολυμπιακό - Ποιους "κόβει" ο Μπαρτζώκας - Έρχεται με φόρα ο Σλούκας

του Pick n' Scroll
Φήμες για... Ναν και αποχώρηση-έκπληξη σε Ολυμπιακό - Ποιους "κόβει" ο Μπαρτζώκας - Έρχεται με φόρα ο Σλούκας

Το σενάριο για αλλαγές της τελευταίας στιγμής! Οι νταμπλούχοι Ελλάδας ετοιμάζονται για το Σούπερ Καπ και τη μάχη με τον Παναθηναϊκό, την ώρα που ο Γιώργος Μπαρτζώκας παίρνει τις τελικές αποφάσεις για το ρόστερ.
 

Ο Ολυμπιακός έκανε την έκπληξη, αφού εκεί, όπου οι περισσότεροι περίμεναν Κέντρικ Ναν, τελικά προέκυψε Ιγκνας Μπραζντέικις. Δεν είναι ότι ο Λιθουανός δεν είναι καλός παίκτης. Είναι και με το παραπάνω. Και στα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα μπορεί να γίνει πολύ καλύτερος.

Η έκπληξη, όμως, έγκειται στο ότι οι νταμπλούχοι πήγαιναν να πάρουν κόμπο γκαρντ και τελικώς απέκτησαν έναν φόργουορντ, που παίζει περισσότερο στο «3» και λιγότερο στο «4».

«Και ποιος θα βάζει την μπάλα στο καλάθι;» είναι αυτό που αναρωτιούνται αρκετοί Ολυμπιακοί, αφού δεν αποκτήθηκε κόμπο γκαρντ και έχουν φύγει ο Σλούκας με τον Βεζένκοφ; Την απάντηση την ξέρει μόνο ο Μπαρτζώκας αν και τις τελευταίες ώρες έχει βγει η φήμη ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει και τον Ναν και να φύγει ο Σακίλ ΜακΚίσικ, που έχει θέμα τραυματισμού στο γόνατο.

Το πρόβλημα του ΜακΚίσικ δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρό, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι ο Μπαρτζώκας είναι πολύ δύσκολο έως απίθανο να βάλει δύο καινούριους παίκτες στην ομάδα του τέτοια εποχή. Ηδη άλλωστε ο Ολυμπιακός έχει 8 ξένους και για το Σούπερ Καπ, που είναι αυτή την εβδομάδα στην Ρόδο, πρέπει να κόψει τους 2.

Προφανώς αυτοί οι δύο θα είναι ο Μπραζντέικις με τον ΜακΚίσικ, αφού ο προπονητής των Πειραιωτών δεν συνηθίζει σε τέτοια θέματα να κάνει εκπλήξεις.

Στην Ευρωλίγκα δεν θα υπάρχει τέτοιο ζήτημα, αφού παίζουν όλοι οι ξένοι. Στην Ελλάδα, όμως, θα υπάρχει και ειδικά θα υπάρξει στους τελικούς της Α1, εκεί, όπου θα κριθούν τα πάντα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Για τον φετινό Ολυμπιακό δεν μπορούν να βγουν ακόμη συμπεράσματα, αφού έχει δώσει μέχρι στιγμής μόλις δύο φιλικά της προκοπής. Αυτά της Κύπρου. Εκεί, όπου μάλιστα πέρα από τον ΜακΚίσικ, δεν έπαιξε ο Φαλ, εννοείται ότι δεν έπαιξε και ο Μπραζντέικις, αφού αποκτήθηκε μόλις χθες.

Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ καινούρια ομάδα, αλλά και ο Ολυμπιακός θέλει τον χρόνο του. Ο κόσμος εμπιστεύεται τον Μπαρτζώκα, στα πρώτα δύο ματς με τον Παναθηναϊκό για Σούπερ Καπ και Ευρωλίγκα στο ΟΑΚΑ κανείς δεν θα κάνει κριτική, αλλά όσο περνάει ο καιρός, η πίεση θα γίνεται ολοένα και μεγαλύτερη.

Ο Σλούκας με τον Βεζένκοφ έφυγαν, αλλά ο κόσμος του Ολυμπιακού περιμένει και φέτος πολύ μεγάλα πράγματα. Και ειδικά περιμένει να μην χάσει τα ηνία στην Ελλάδα, εκεί, όπου έρχεται με φόρα ο Παναθηναϊκός και ο Σλούκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεξιόχειρας που σουτάρει με το αριστερό! Πολυεργαλείο ο NBAer του Μπαρτζώκα - Υπέγραψε σε χρόνο ρεκόρ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags