Facebook Pixel Αποκάλυψη ΣΟΚ για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: Πόσο κοστίζει το ρολόι που φορούσε στο ΟΑΚΑ (ΦΩΤΟ)
Μπάσκετ
| 2023-09-28 09:20:00

Αποκάλυψη ΣΟΚ για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: Πόσο κοστίζει το ρολόι που φορούσε στο ΟΑΚΑ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Αποκάλυψη ΣΟΚ για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς: Πόσο κοστίζει το ρολόι που φορούσε στο ΟΑΚΑ (ΦΩΤΟ)

Οι συμπατριώτες του Ζοτς παρατήρησαν το νέο ρολόι που φόρεσε ο προπονητής της Παρτίζαν στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και το κόστος του είναι τεράστιο!

Η σεζόν 2023/24 στην EuroLeague βρίσκεται προ των πυλών, η Παρτίζαν δοκιμάζεται στο Τελ Αβίβ κόντρα στη Μακάμπι στην πρεμιέρα της διοργάνωσης (5/10, 21:05) και οι Σέρβοι παρατήρησαν το νέο ρολόι του Ζέλικο Ομπράντοβιτς που φόρεσε για πρώτη φορά στο πρόσφατο Super Cup της Αδριατικής Λίγκας και ακολούθως, στο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τα εξειδικευμένα sites που ασχολούνται με τα ρολόγια, ο Ομπράντοβιτς φόρεσε ένα πανέμορφο και ακριβό μοντέλο Rolex. Για την ακρίβεια, ο πολυνίκης προπονητής της EuroLeague πρόσθεσε στη συλλογή του ένα μοντέλο Rolex από τη συλλογή Daytona, η αξία του οποίου κυμαίνεται γύρω στα 55.000 ευρώ!

«Μετά από μια πετυχημένη σεζόν με την Παρτίζαν, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς απέκτησε ένα όμορφο Daytona στη συλλογή του. Είναι ένα Rolex Daytona ref. 116509 με μπλε καντράν, κατασκευασμένο σε λευκό χρυσό με διάμετρο 40 χιλιοστών. Παρουσιάζεται μαζί με την αναφορά 116508 Emerald Green το 2016 και αποσύρθηκε από την παραγωγή το 2023», αναφέρει το προφίλ «sat_na_ruci» στο Instagram.

 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags