Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Βόμβα" Ουρμπόνας για μεταγραφή που ετοιμάζει ο ΠΑΟ - "Καρφιά" για παίκτη του ρόστερ - "Βγαίνει στην αγορά για..."
Μπάσκετ
| 2023-10-10 10:35:00

"Βόμβα" Ουρμπόνας για μεταγραφή που ετοιμάζει ο ΠΑΟ - "Καρφώνει" παίκτη του ρόστερ - "Βγαίνει στην αγορά για..."

Sportdog Team
"Βόμβα" Ουρμπόνας για μεταγραφή που ετοιμάζει ο ΠΑΟ - "Καρφώνει" παίκτη του ρόστερ - "Βγαίνει στην αγορά για..."

Ο γνωστός δημοσιογράφος έκανε μεταγραφικό ρεπορτάζ μετά τις χθεσινές "ρουκέτες" που πέταξε στις δηλώσεις του ο Εργκίν Αταμάν.

"Άστραψε και βρόντηξε" μετά από την λήξη του αγώνα κόντρα στο Μαρούσι ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν, θέτοντας αρκετούς παίκτες προ των ευθυνών τους, τονίζοντας ότι πρέπει να αλλάξουν νοοτροπία εν όψει της συνέχειας.

"Μπορεί να κερδίσαμε και να κυριαρχούσαμε απόλυτα στο ματς, τουλάχιστον μέχρι 5-6 λεπτά πριν το τέλος, αλλά δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με τη συγκέντρωση και τη στάση των παικτών και κάποιες ατομικές αποδόσεις. Είναι επικίνδυνη αυτή η νοοτροπία. Πρέπει αμέσως να πάρουμε κάποιες σημαντικές αποφάσεις. Μιλήσαμε και στα αποδυτήρια για αυτό. Αύριο θα ξεκινήσουμε τη σκληρή δουλειά για να είμαστε έτοιμοι για την Μπάγερν. Αν χρειαστεί θα βγούμε στην αγορά. Οι στόχοι μας είναι μεγάλοι και αν χρειαστεί θα γίνουν αλλαγές", είπε μεταξύ άλλων στις χθεσινές του δηλώσεις ο Τούρκος προπονητής.

 

Πλέον, όλα είναι ανοιχτά στο "πράσινο στρατόπεδο", αφού δεν αποκλείεται να γίνει ακόμα μία κίνηση στο μεταγραφικό παζάρι, προκειμένου να υπάρξει βελτίωση της εικόνας της ομάδας, με τον Ντονάτας Ουρμπόνας να αποκαλύπτει στο "basketnews.com" ότι ο Παναθηναϊκός είναι ήδη έτοιμος να προχωρήσει σε μεταγραφή!

Μάλιστα, βάζει στο "στόχαστρο" της κριτικής τον Λούκα Βιλντόζα, υποστηρίζοντας ότι δεν είναι ο παίκτης που θα δώσει μεγάλη βοήθεια στον Κώστα Σλούκα και αποκαλύπτοντας ότι η μεταγραφή που ετοιμάζει το Τριφύλλι θα αφορά σε γκαρντ, που θα είναι σημαντικός επιθετικά και θα προσφέρει μεγάλες ανάσες στον Έλληνα γκαρντ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Ουρμπόνας:

«Ο Βιλντόζα δεν πραγματοποίησε το καλύτερο ντεμπούτο σε ντέρμπι EuroLeague μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού. Είχε 5 πόντους και 3 λάθη. Δεν είναι αυτή η βοήθεια που χρειάζεται ο Κώστας Σλούκας.

Η δεύτερη επιλογή μαντεύω ότι θα έρθει από την αγορά. Γιατί άκουσα ότι ο Παναθηναϊκός βγήκε στην αγορά για έναν νέο παίκτη που θα είναι σημαντικός, τουλάχιστον επιθετικά, ώστε να βοηθήσει και να αφαιρέσει βάρος από τον Κώστα Σλούκα».

"Αυτόν τον παίκτη χρειάζεται ο Παναθηναϊκός"

Την ίδια ώρα ο Έρικ ΜακΚόλουμ σχολίασε το πράσινο ρόστερ, λέγοντας ότι η ομάδα του Αταμάν χρειάζεται και έναν συνεπή τρίτο σκόρερ, ενώ τόνισε ότι θα ήθελε να δει τον Τζέριαν Γκραντ να είναι λίγο πιο aggressive, προκειμένου να βοηθήσει τον Σλούκα στην γραμμή των γκαρντ.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στο Urbonus podcast, ανέφερε:

«Νομίζω ότι θα χρειαστεί και τρίτο σκόρερ ο Παναθηναϊκός. Υπάρχει ο Σλούκας, ο Γκριγκόνις φαίνεται ότι θα είναι η δεύτερη επιλογή. Χρειάζονται έναν συνεπή τρίτο σκόρερ. Αν τον πάρουν θα είναι μια χαρά.

Θα ήθελα να δω τον Γκραντ να είναι λίγο πιο aggressive. Θεωρώ ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει πράγματα και να μειώσει την πίεση στον Σλούκα».

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος Αταμάν με τους παίκτες του - Ανεπίτρεπτο για τον ΠΑΟ - Αρέσει ο Μπιτίμ που έχει two-way συμβόλαιο!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags