Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παρτιζάν: Η φάση που "φωνάζει" η Παρτιζάν στο ΣΕΦ - Πήρε θέση κατά Ολυμπιακού ο Τζέιμς (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2023-10-20 00:35:00

Η φάση που "φωνάζει" η Παρτιζάν στο ΣΕΦ - Πήρε θέση κατά Ολυμπιακού ο Μάικ Τζέιμς (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Η κρίσιμη φάση που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των Σέρβων στο "θρίλερ" του ΣΕΦ και η τοποθέτηση του Μάικ Τζέιμς για την απόφαση των διαιτητών!

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 98-94 της Παρτιζάν σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, που κρίθηκε στην παράταση.

Υπήρξε μία κρίσιμη απόφαση των διαιτητών. και συγκεκριμένα του Πατέρνικο, ο οποίος στα 8 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της κανονικής περιόδου χρέωσε τον Πάντερ με μπρος-πίσω και έδωσε την κατοχή στον Ολυμπιακό με το σκορ 83-82 υπέρ του.

Οι Σέρβοι διαμαρτυρήθηκαν, ενώ θέση για την επίμαχη φάση πήρε μέσω των social media ο Μάικ Τζέιμς, με τον άσο της Μονακό να γράφει χαρακτηριστικά «Αυτό δεν είναι μπρος πίσω».

Πέραν του μπρος-πίσω, ο Πάντερ διαμαρτυρήθηκε ότι ο Γουόκαπ του πάτησε το πόδι και του χάλασε την ισορροπία, με αποτέλεσμα να του βγει το παπούτσι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι με βάση τον κανονισμό, δεν υπήρχε δικαίωμα για challenge στη συγκεκριμένη φάση, ούτε οι διαιτητές μπορούσαν μόνοι τους να οδηγηθούν στο video, οπότε παρέμεινε η αρχική απόφαση του Πατέρνικο.

Δείτε τη φάση στο βίντεο πάνω από το κείμενο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι' αυτό θα πάει ξανά F4 ο Ολυμπιακός - Παιχνίδι καριέρας ο Λαρεντζάκης - Ο λόγος που έχασε ο Ομπράντοβιτς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags