Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σκέψεις προσθήκης στον Ολυμπιακό μετά την ήττα από ΠΑΟ - "Δεν γίνεται να απαιτείς από Γουόκαπ να..."
Μπάσκετ
| 2023-11-01 08:28:00

Σκέψεις προσθήκης στον Ολυμπιακό μετά την ήττα από ΠΑΟ - "Δεν γίνεται να απαιτείς από Γουόκαπ να..."

Sportdog Team
Σκέψεις προσθήκης στον Ολυμπιακό μετά την ήττα από ΠΑΟ - "Δεν γίνεται να απαιτείς από Γουόκαπ να..."

Ο Νίκος Ζέρβας ανέλυσε τα αίτια της ήττας του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό και αναφέρθηκε στην πιθανότητα προσθήκης.

Ένας συνδυασμός της προβληματικής εμφάνισης του Ολυμπιακού και της εικόνας του Παναθηναϊκού ήταν η ήττα στο ΣΕΦ χθες (54-66), όπως τόνισε ο Νίκος Ζέρβας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η απόδοση του Παναθηναϊκού έβγαλε εκτός ρυθμού τον Ολυμπιακό, που δεν είχε επιλογές λόγω και του κοντού ροτέισον. Με εξαίρεση ένα τρίλεπτο στο τρίτο δεκάλεπτο, δεν βρήκε ποτέ ρυθμό στην επίθεση και δεν είχε εναλλακτικές λύσεις. Δεν είχε καλή κυκλοφορία, ούτε δράσεις στην αδύνατη πλευρά και δεν αξιοποίησε τους ψηλούς του. Ο Παναθηναϊκός έκανε το καλύτερο αμυντικό του παιχνίδι φέτος μπλοκάροντας τα ατού του, όπως με την άμυνα του Λεσόρ μπροστά από τον ψηλό ή με τον Χουάντσο στο ‘3’», ανέφερε.

 

«Δεν γίνεται να απαιτείς από τον Γουόκαπ να είναι πάντα τόσο επιδραστικός σε άμυνα και επίθεση. Η εικόνα του χθες θεωρώ πως είναι ξεκάθαρα θέμα κόπωσης. Ο Ολυμπιακός έβγαλε ανεξήγητα εικόνα πίεσης και αυτό αποτυπώθηκε στις βολές με 4/16. Έχασε δίκαια και θα πρέπει αυτό το ματς να λειτουργήσει ως καμπανάκι. Δεν είμαι τόσο σίγουρος αν το επιθετικό πρόβλημα θα λυθεί όταν θα είναι πλήρης, αλλά νομίζω πως το χθεσινό ματς έβαλε σε λίγο παραπάνω σκέψη την ομάδα για την πιθανότητα προσθήκης», πρόσθεσε.

Τέλος, σχολίασε το κόσμιο κλίμα στο ΣΕΦ. «Ήταν εξαιρετική η ατμόσφαιρα σε ένα ειδικών συνθηκών παιχνίδι. Έδειξαν και οι δύο ομάδες ότι μπορούν και μακάρι να συνεχιστεί έτσι. Να νικά ο φιλοξενούμενος και να μη συμβαίνει τίποτα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το τρικ Αταμάν "σύγχυσε" τον Μπαρτζώκα - Βρήκε το κουμπί του Γκάι - Έλαμψε ο ψυχρός επαγγελματίας Σλούκας

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags