Facebook Pixel Νίκος Ζέρβας: ’’Ο Ολυμπιακός περιμένει τον Πετρούσεφ - Αυτό είναι το Plan B, αν δεν κάτσει του Σέρβου’’ (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
NBA
| 2023-11-13 21:39:00

’’Βόμβα’’ Ζέρβα: ’’Ο Ολυμπιακός περιμένει τον Πετρούσεφ - Αυτό είναι το Plan B, αν δεν κάτσει του Σέρβου’’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
’’Βόμβα’’ Ζέρβα: ’’Ο Ολυμπιακός περιμένει τον Πετρούσεφ - Αυτό είναι το Plan B, αν δεν κάτσει του Σέρβου’’ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ρεπόρτερ των ερυθρόλευκων μίλησε για το μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας και την απόφαση του Μπαρτζώκα για ενίσχυση.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την κρίσιμη ''διαβολοβδομάδα'' της Ευρωλίγκας, όπου θα αντιμετωπίσει αύριο σε ουδέτερο έδαφος τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και την Πέμπτη τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ. Για τα δύο ματς και όχι μόνο μίλησε ο Νίκος Ζέρβας, δημοσιογράφος του Bwin ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6. Ο έμπειρος ρεπόρτερ τόνισε πως για να έρθει η νίκη με τους Ισραηλινούς απαιτείται σπουδαία εμφάνιση από Γουόκαπ και Γκος, ενώ ανέφερε πως ο Σίκμα θα χρησιμοποιηθεί ώστε να δίνει πολύτιμες ανάσες στο Φαλ.

Σε σχέση με τα μεταγραφικά, ο Ζέρβας αποκάλυψε τι έχει αποφασιστεί εντός συλλόγου. Ο Ολυμπιακός περιμένει τις οριστικές εξελίξεις με Φιλίπ Πετρούσεφ ο οποίος παίζει στη δεύτερη ομάδα των Κινγκς. Αν φύγει από το ΝΒΑ, οι νταμπλούχοι Ελλάδας καραδοκούν και θα κάνουν την κίνησή τους. Αν δεν προχωρήσει του Σέρβου, θα αποκτηθεί μπασκετμπολίστας που παίζει είτε στο Basketball Champions League είτε στο Eurocup.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags