Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: ΠΑΟ και Ολυμπιακός για σούπερ όνομα της Euroleague - Πληρώνουν για να... σπάσουν το συμβόλαιο!
Μπάσκετ
| 2023-11-16 15:10:00

ΠΑΟ και Ολυμπιακός για σούπερ όνομα της Euroleague - Πληρώνουν για να... σπάσουν το συμβόλαιο!

του Pick n' Scroll

Ένα σούπερ όνομα στη λίστα των "αιωνίων", από ομάδα που δεν πηγαίνει καλά στη φετινή σεζόν και ειναι πολύ πιθανό να προχωρήσει σε αλλαγές στο ρόστερ.

Η Ευρωλίγκα συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και με το ένα συγκλονιστικό παιχνίδι να διαδέχεται το άλλο. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ είναι η πιο δυνατή και εκείνη, που κατά πολλούς είναι το φαβορί για να πάρει -και πάλι- την κούπα. Στην άλλη όχθη η Άλμπα είναι η μοναδική ομάδα, που δεν φαίνεται να έχει τύχη για την δεκάδα. Δεν είναι μόνο ότι μέχρι στιγμής έχει πετύχει μόλις μία νίκη. Είναι κυρίως η εικόνα της, που δεν πείθει κανέναν ότι αυτή η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει θέση στην επόμενη φάση της Ευρωλίγκας.

Αν κυλήσουν λογικά τα πράγματα, σε λίγο καιρό η Αλμπα δεν θα έχει ουσιαστικό κίνητρο στην διοργάνωση. Και αυτό ίσως κάνει κάποιες πιο δυνατές ομάδες να κοιτάξουν προς την πλευρά των Γερμανών για να τους πάρουν κάποιον παίκτη. Η Άλμπα δεν είναι υπολογίσιμο μέγεθος, έχει, όμως, μονάδες, που στέκονται άνετα σε ορισμένες από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρωλίγκας. Ο πρώην παίκτης των Μιλγουόκι Μπακς, Στέρλινγκ Μπράουν, είναι ένας από αυτούς. Αλλά και ο Γιόχανες Τίμαν ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Είναι πολύτιμος ψηλός και το έδειξε και στο Παγκόσμιο, εκεί, όπου βοήθησε την εθνική της χώρας του να πάρει το χρυσό.

Δεν αποκλείεται, λοιπόν, να πέσουν τα βλέμματα προς τη μεριά της Άλμπα, αν και όπως ο Τίμαν έτσι και ο Μπράουν έχουν συμβόλαιο με τους Γερμανούς. Και οι τελευταίοι έχουν βλέψεις να πάρουν το πρωτάθλημα της χώρας τους.

Γενικώς οι ομάδες της Ευρωλίγκας κινούνται, είναι στην αγορά και κάποιες από αυτές αργά ή γρήγορα θα κάνουν μεταγραφές. Στη κατηγορία αυτή ανήκει και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Μπορεί να μην κάνουν σήμερα ή αύριο, σε βάθος χρόνου, όμως, είναι πιθανόν να προχωρήσουν σε μία ακόμη κίνηση. Και αν ταιριάξει το πράγμα, δεν αποκλείεται να κοιτάξουν ακόμη και στην πλευρά της Αλμπα για τους παίκτες, που προαναφέραμε. Όπως λέει και το τραγούδι, σε τέτοιες περιπτώσεις τα σενάρια όλα είναι πιθανά.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλος Γιαννακόπουλος για "ντου" στο ΟΑΚΑ - "Δεν είστε Παναθηναϊκοί - Ένα πράγμα ζήτησα, λύση αλλιώς θα..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags