Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ραγδαίες εξελίξεις με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό - Σε προχωρημένες επαφές - Τοπ κίνηση Αγγελόπουλων!
Μπάσκετ
| 2023-11-17 12:55:00

Ραγδαίες εξελίξεις με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό - Σε προχωρημένες επαφές - Τοπ κίνηση Αγγελόπουλων!

Sportdog Team

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας βλέπει ότι η μεταγραφή είναι πλέον επιτακτική ανάγκη και ο Φίλιπ Πετρούσεφ αποτελεί τον ιδανικό για την ενίσχυση στην front line των Ερυθρόλευκων.

Τα προβλήματα απουσιών στον Ολυμπιακό (Μιλουτίνοφ, ΜακΚίσικ, Γκος και μέχρι πρότινος Σίκμα) έχουν δημιουργήσει... λειψανδρία στο ρόστερ του Γιώργου Μπαρτζώκα και η μεταγραφική ενίσχυση αποτελεί μονόδρομο για να μην "σκάσουν" οι παίκτες που τραβούν όλο το κουπί στα τελευταία παιχνίδια.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών μίλησε χθες το βράδυ για δύο προσθήκες που θέλει να κάνει η ομάδα, με την μία να αφορά σε παίκτη για την front line και την άλλη για παίκτη στην περιφέρεια, που δεν θα είναι πρώτης γραμμής, αλλά θα έρθει για να προσφέρει ποσοτική ενίσχυση στο "ερυθρόλευκο" ρόστερ.

Όσον αφορά στην περίπτωψη ψηλού, το Sportando αναφέρει σήμερα ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Φίλιπ Πετρούσεφ, ο οποίος δεν παίρνει χρόνο στους Κινγκς και πλέον σκέφτεται "ζεστά" το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Ο Σέρβος πάουερ φόργουορντ/σέντερ έχει χαμηλό γκαραντί συμβόλαιο 1 εκατομμύριο στους "βασιλιάδες" κι αυτό αν το Σακραμέντο ενεργοποιήσει την οψιόν toy στις 10 Ιανουαρίου. Αυτό σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός εκτός από σίγουρο χρόνο συμμετοχής, μπορεί να του προσφέρει και ένα συμβόλαιο καλύτερο από τα 600.000 δολάρια καθαρά που θα αποκομίσει φέτος στο ΝΒΑ αν ολοκληρώσει τη σεζόν.

Πλέον, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι περιμένουν την απελευθέρωση του Πετρούσεφ από τους Κινγκς, προκειμένου να προσθέσουν τον 23χρονο άσο στο ρόστερ του Μπαρτζώκα, ψάχνοντας παράλληλα και για έναν ξένο γκαρντ.

Αν αποκτηθεί τελικά ο Πετρούσεφ και ένας ακόμα ξένος, ο Ολυμπιακός θα φτάσει τους 10 ξένους, κάτι που θα προκαλέσει πρόβλημα στην τελική επιλογής της εξάδας για την Basket League.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συρίγος: Μας βούλωσες το στόμα Γιώργο Μπαρτζώκα, αλλά πάρε και παίκτη - Πόσο ακόμα θα χτυπάει καμπανάκι;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags