Ο Μάριο Χεζόνια δεν φαίνεται να περνάει την καλύτερη περίοδο της ζωής του στην Ρεάλ Μαδρίτης και φαίνεται να είναι ενοχλημένος από τον προπονητή, Τσους Ματέο, έχοντας ελάχιστο χρόνο συμμετοχής.
Η ισπανική ομάδα είναι αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις τρέχοντας ρεκόρ 19-0, αλλά ο Super Mario, όπως όλα δείχνουν, δεν έχει την καλύτερη άποψη για τον προπονητή του και στο παιχνίδι με τη Μονακό δημιουργήθηκε πρόβλημα στο εσωτερικό της ομάδας.
Η ενόχληση με τον προπονητή και τα tweets για Παναθηναϊκό
Ο Μαρίο Χεζόνια απέναντι στους Μονεγάσκους αγωνίστηκε για 11 λεπτά και έμεινε άποντος, αλλά μάζεψε 3 ριμπάουντ και στην στατιστική κατηγορία +/- ήταν στο -21! Ο Κροάτης φόργουορντ ενοχλήθηκε από τον Τσους Ματέο που τον έκανε αλλαγή και στη συνέχεια θα μπορούσε να αγωνιστεί που η Ρεάλ είχε πάρει μεγάλη διαφορά.
Η ενόχληση του Χεζόνια προκάλεσε συναγερμό στη Ρεάλ Μαδρίτης με τον διεθνή άσο να μην έχει σταματήσει να ποστάρει για τον αγαπημένο του Παναθηναϊκού. Μάλιστα, μετά τη νίκη του τριφυλλιού πόσταρε στο twitter για το «καμίνι» του ΟΑΚΑ και έκανε retweet το ποστ με τους οπαδούς των πρασίνων στο κατάμεστο κλειστό κόντρα στη Βίρτους Μπολόνια.
— Mario Hezonja (@mariohezonja) November 17, 2023
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο