Facebook Pixel Δεν κρατιόταν ο Παναθηναϊκός - Βρήκε… τρεις Σλούκες ο Αταμάν - Ανατροπή με Χουάντσο και τη μεταγραφή!
Μπάσκετ
| 2023-11-23 23:45:00

Δεν κρατιόταν ο Παναθηναϊκός - Βρήκε… τρεις Σλούκες ο Αταμάν - Ανατροπή με Χουάντσο και τη μεταγραφή!

του Pick n' Scroll

Το νέο πάρτι στο ΟΑΚΑ και η απόφαση του Γιαννακόπουλου. Οι Πράσινοι... σκόρπισαν καιτ η Βαλένθια, έκανε το 4/4 που τόσο πολύ ήθελαν και επιβεβαίωσαν πως το φετινό ρόστερ έχει λύσεις και ποιότητα. Τι συμβαίνει με τον Ισπανό και οι πληροφορίες για την τελευταία κίνηση...

Παίζοντας καλύτερα σε σχέση με τα αμέσως προηγούμενα εντός έδρας του παιχνίδια στην Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός σκόρπισε την Βαλένθια και πέτυχε έτσι την τέταρτή του συνεχόμενη νίκη στην διοργάνωση (90-73). Οι «πράσινοι» έπαιξαν εξαιρετικό μπάσκετ στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και δεν άφησαν το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης στους αντιπάλους τους, που ήθελαν αλλά δεν μπορούσαν.

Ο Κώστας Σλούκας ήταν αυτός, που έστρωσε το πράγμα για τον Παναθηναϊκό, αλλά οι Γκραντ και Λεσόρ ήταν περίπου στο ίδιο επίπεδο με τον Ελληνα σούπερ σταρ του εξάστερου.

Ο Παναθηναϊκός πλέον πατάει πολύ καλά στα πόδια του ενώ μάλιστα δεν έχει ούτε Παπαπέτρου, ούτε Χουάντσο, αν και ο τελευταίος δεν θα αργήσει να μπει στη μάχη. Μεταγραφή, πάντως, δεν αναμένεται να γίνει, αν και με τους Γιαννακόπουλο και Αταμάν ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυναμικά στο παρκέ και μπορεί να πει κανείς ότι αναλογικά έκανε το καλύτερο φετινό του ημίχρονο. Οι «πράσινοι» ειδικά στα πρώτα ¾ του πρώτου αυτού μέρους έτρεξαν και έβαλαν σουτ με αποτέλεσμα να προηγηθούν της Βαλένθια ακόμη και με 18 πόντους (36-18). Ο Σλούκας ήταν εκείνος, που έσερνε τον ρυθμό και η μικρή έκπληξη ήρθε από τον Λευτέρη Μαντζούκα, ο οποίος έβαζε το ένα τρίποντο μετά το άλλο.

Η Βαλένθια ως ποιοτική ομάδα, που είναι, άρχισε να μαζεύει την κατάσταση με τον Σέμι Οτζελέγιε να έρχεται από τον πάγκο και να κάνει τη διαφορά. Ο πρώην παίκτης της Βίρτους και του ΝΒΑ σημείωσε 10 πόντους σε αυτό το διάστημα και βοήθησε πολύ την ομάδα του να επανέλθει. Ο Παναθηναϊκός, όμως, δεν κρατιόταν σε αυτό το πρώτο ημίχρονο και βασιζόμενος μετά από ένα σημείο περισσότερο στην άμυνα του πήγε στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, έχοντας προβάδισμα 14 πόντων (49-35).

Οι «πράσινοι» συνέχισαν στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου σε ακόμη πιο έντονο ρυθμό, συνδυάζοντας θέαμα με ουσία. Ο Λεσόρ έκανε πάρτι κάτω από τα δύο καλάθια, ο Σλούκας ήταν κολώνα, ο Γκραντ έδειξε και πάλι την χρησιμότητά του. Με αποτέλεσμα η διαφορά να ξεπεράσει και τους 20 πόντους και να φτάσει στο 62-40.

Το νερό είχε κυλήσει πλέον για τα καλά στο αυλάκι και ο Παναθηναϊκός έφτασε έτσι στην τέταρτη συνεχόμενή του νίκη στην Ευρωλίγκα, κάνοντας τον κόσμο του να φεύγει και πάλι από το γήπεδο σούπερ ενθουσιασμένος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρέλα στο ΟΑΚΑ παίκτες και ομάδα - Εκστασιασμένοι Σλούκας, Λεσόρ και Ναν τραγουδούν "χόρτο μαγικό"! (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags