Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γιώργος Μπαρτζώκας: Ο πρώτος που διώχνει ο Μπαρτζώκας - Μήτρου Λονγκ-Πετρούσεφ αλλάζουν τον Ολυμπιακό - Άμεσα ανακοίνωση!
Μπάσκετ
| 2023-11-25 12:30:00

Ο πρώτος που διώχνει ο Μπαρτζώκας - Μήτρου Λονγκ-Πετρούσεφ αλλάζουν τον Ολυμπιακό - Άμεσα ανακοίνωση!

του Παναγιώτη Νικολάου
Ο πρώτος που διώχνει ο Μπαρτζώκας - Μήτρου Λονγκ-Πετρούσεφ αλλάζουν τον Ολυμπιακό - Άμεσα ανακοίνωση!

Μεταγραφικό ντεμαράζ, ποιος όμως αποχωρεί και πού πάει! Στο Λιμάνι μετά την προσθήκη του πρώην γκαρντ της Ζαλγκίρις, ετοιμάζονται να υποδεχθούν και τον Σέρβο NBAer και πλέον τα δεδομένα στο ρόστερ αλλάζουν σημαντικά...

Ο Ολυμπιακός με την απόκτηση του Ναζ Μήτρου-Λονγκ πέτυχε να ενισχύσει την περιφέρειά του και ταυτόχρονα να προσθέσει στο ρόστερ έναν Έλληνα παίκτη (θα πάρει σύντομα το ελληνικό διαβατήριο), ώστε να μη διαταραχθούν οι ισορροπίες με τους 7 ξένους που διαθέτει.

Η λογική λέει πως ο Μήτρου-Λονγκ θα αντικαταστήσει αρχικά τον Νάιτζερ Γουίλιαμς-Γκος ως ξένος στη Basket League και στη συνέχεια θα μπει στη λίστα των Ελλήνων, όταν λυθεί και τυπικά το θέμα με το διαβατήριό του. Συνεπώς, ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει μεγαλύτερη ευελιξία προκειμένου να δίνει ανάσες στους περιφερειακούς του, όπως ο Τόμας Γουόκαπ, που έχει καταπονηθεί από συνεχόμενα παιχνίδια εδώ και μήνες.



Αντίστοιχα, οι Φαλ, Μιλουτίνοφ, Γουίλιαμς-Γκος, Κάνααν, Πίτερς, Μπραζντέικις και ΜακΚίσικ θα αποτελέσουν την επτάδα των ξένων. Άρα ο βασικός ξένος κορμός των Ερυθρολεύκων παραμένει αμετάβλητος, αν και πρέπει να σημειώσουμε ότι βάσει της σχετικής προαναγγελίας του Μπαρτζώκα, εκκρεμεί ακόμα μία μεταγραφή για τους νταμπλούχους Ελλάδας. Αν ο παίκτης που θα αποκτηθεί είναι ξένος, ο Έλληνας τεχνικός θα κληθεί να πάρει την απόφαση για το ποιος θα βγει εκτός λίστας στη Basket League, ή αν η νέα προσθήκη θα υπολογίζεται μόνο για τη Euroleague.

Μάλιστα, τα ξημερώματα του Σαββάτου ο Έιντριαν Βοϊναρόφσκι αποκάλυψε την είδηση πως οι Σακραμέντο Κινγκς αφήνουν ελεύθερο τον Φίλιπ Πετρούσεφ, εξηγώντας πως ο Σέρβος ψηλός θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη και όλα δείχνουν ότι πολύ σύντομα θα υπογράψει στον Ολυμπιακό!

Θυμίζουμε πως ο Μήτρου-Λονγκ θα έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί στη  Euroleague μετά τις 30 Δεκεμβρίου. Πριν από αυτό ωστόσο, ο Μπαρτζώκας περιμένει τις επιστροφές των ΜακΚίσικ και Γουίλιαμς-Γκος, που θα του προσφέρουν πολύ σημαντικές λύσεις.

Η άφιξη του Μήτρου-Λονγκ, πάντως, ίσως σημάνει την αποχώρηση του Τζορτζ Πάπας από το Λιμάνι. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν σκέψεις να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού ο ομογενής γκαρντ, αφού ούτως ή άλλως αγωνίζεται ελάχιστα και πλέον ο χώρος για αυτόν στο ρόστερ περιορίζεται ακόμα περισσότερο. Η τελική απόφαση θα παρθεί το προσεχές διάστημα. Άλλωστε στον Ολυμπιακό την έχουν... πατήσει ουκ ολίγες φορές φέτος από τραυματισμούς, συνεπώς δεν βιάζονται να προχωρήσουν σε αλλαγές στο ρόστερ αν δεν είναι απόλυτα σίγουροι.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συρίγος: "Ο Ολυμπιακός... Μπαρτζωκίζει ξανά - Ξύλο στο ξύλο της Ζαλγκίρις - Επιτέλους εδώ ο Μπραζντέκις"! (Vid)

 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags