Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Νέος... Λεσόρ για φέτος στον Παναθηναϊκό, Ντόρσεϊ και 3 εκατ. για Μίσιτς το καλοκαίρι - Απόφαση για Ναν!
Μπάσκετ
| 2023-11-29 22:03:00

Νέος... Λεσόρ για φέτος στον Παναθηναϊκό, Ντόρσεϊ και 3 εκατ. για Μίσιτς το καλοκαίρι - Απόφαση για Ναν!

του Pick n' Scroll
Νέος... Λεσόρ για φέτος στον Παναθηναϊκό, Ντόρσεϊ και 3 εκατ. για Μίσιτς το καλοκαίρι - Απόφαση για Ναν!

"Τρέλα" Γιαννακόπουλου, ρίχνει ξανά πολύ χρήμα. Ποιους παίκτες εννοούσε ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, ποιο είναι το πλάνο για ενίσχυση στη φετινή σεζόν και γιατί ξεκινάει από τώρα ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έβαλε «φωτιά» με τις μεταγραφές των 3 εκ. ευρώ (ετησίως) που προανήγγειλε για το καλοκαίρι του 2024, προς το παρόν, όμως, ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να κάνει την παραμικρή κίνηση. Πορεύεται με το ρόστερ, που έχει, και αν δει κάποια αδυναμία στους ψηλούς, θα κάνει την διορθωτική του κίνηση τον Γενάρη. Αν δει ότι χρειάζεται κάτι στην φροντ-λάιν, ο Γιαννακόπουλος θα βάλει και πάλι βαθιά το χέρι στην τσέπη και θα φέρει έναν πολύ καλό σέντερ τύπου Λεσόρ.

Ο…χαμός, όμως, θα γίνει το καλοκαίρι, που μας έρχεται, αν και στόχος του εξάστερου είναι να μην κάνει πολλές αλλαγές στο ρόστερ του. Τέσσερις-πέντε, όμως, κινήσεις θα γίνουν και οι περισσότερες από αυτές θα είναι ηχηρές.

Το ιδανικό για τον Παναθηναϊκό θα είναι να πάρει παίκτες σαν τον Ταβάρες και τον Κλάιμπερν, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου εύκολο. Θα είναι, όμως, πολύ δυνατή κίνηση, αν μπορέσει να πάρει τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος διαθέτει και ελληνικό διαβατήριο. Ο ομογενής γκαρντ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 με την Φενέρ, είναι, όμως, άγνωστο αν θα εξαντληθεί. Συν τοις άλλοις το καλοκαίρι του 2024 λήγει το συμβόλαιο του Δημήτρη Ιτούδη με τους Τούρκους και επίσης είναι άγνωστο αν θα επεκταθεί ή ο Ελληνας προπονητής θα αναζητήσει αλλού την τύχη του.

Ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί εκτός των άλλων και έναν πολύ δυνατό γκαρντ, αφού δεν θα είναι εύκολο να μείνει και του χρόνου ο Κέντρικ Ναν. Αν ο Ναν παίξει πολύ καλά, θα αναζητήσει την τύχη του και πάλι στο ΝΒΑ. Αν δεν παίξει καλά στον Παναθηναϊκό, τότε οι «πράσινοι» απολύτως λογικά θα ψάξουν για κάτι καλύτερο.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και μεγάλη διάθεση έχει και πολλά χρήματα να σπαταλήσει, κάτι, που φαίνεται.

Αν μπορέσει π.χ. το καλοκαίρι να φέρει τον Βασίλιε Μίσιτς, τότε θα πέσει το ΟΑΚΑ. Ο Σέρβος, όμως, έχει τρία χρόνια συμβόλαιο με την Οκλαχόμα και κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει το καλοκαίρι, που μας έρχεται. Όπως το ίδιο ισχύει και για τον Σάσα Βεζένκοφ, που επίσης έχει τριετές συμβόλαιο με τους Σακραμέντο Κινγκς.

Το πλέον σίγουρο είναι ότι με τον Παναθηναϊκό και το καλοκαίρι, που μας έρχεται, δεν θα πλήξει κανείς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Οι πρώτες αλλαγές Αταμάν, μεγάλη ευκαιρία ο Μήτογλου - Τίποτα ιδιαίτερο ο Πετρούσεφ, ρίσκο για Ολυμπιακό"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags