Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έριξε "βόμβα" ο Ουρμπόνας - Εκτίμηση για τα δύο ονόματα του Γιαννακόπουλου - "Παίκτες που τιμώρησαν Ολυμπιακό"
Μπάσκετ
| 2023-12-05 14:42:00

Έριξε "βόμβα" ο Ουρμπόνας - Πρόβλεψη για τα δύο ονόματα του Γιαννακόπουλου - "Παίκτες που τιμώρησαν Ολυμπιακό"

Sportdog Team

Δύο τεράστια ονόματα έχει στη λίστα του ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, σύμφωνα με τον γνωστό μπασκετικό αναλυτή.

Ο Ντονάτας Ουρμπόνας έκανε νέα εκτίμηση για τις δύο "βόμβες" που προανήγγειλε για το επόμενο καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κάνοντας αναφορά στους Έντι Ταβάρες και Βασίλιε Μίτσιτς!

Ο Λιθουανός ρεπόρτερ του "Basket News" θεωρεί πως ο Σέρβος γκαρντ των Θάντερ, αλλά και ο θηριώδης σέντερ της Ρεάλ θα μπορούσαν να απασχολήσουν ως υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι το Τριφύλλι, αναλύοντας την κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Όπως ανέφερε στο "Urbonus" podcast για τον Μίτσιτς: «Νομίζω ότι πιθανώς μιλούσε για δύο παίκτες που τιμώρησαν τον Ολυμπιακό τα προηγούμενα χρόνια. Ποιοι το έκαναν αυτό; Στον ημιτελικό του Final Four ποιος έβαλε το νικητήριο καλάθι; Ποιος είναι σε μια ομάδα στην οποία δεν έχει ξεκάθαρο μέλλον και δεν ξέρει αν θα παραμείνει στη λίγκα ή όχι; Ο πρώην back-to-back MVP της EuroLeague, Βασίλιε Μίσιτς».

Όσο για την περίπτωση του σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης, τόνισε πως: «Για τον άλλον δεν είμαι σίγουρος, αλλά λήγει το συμβόλαιό του και θα είναι ένας από τους σημαντικότερους free agents το επόμενο καλοκαίρι. Είναι ο Έντι Ταβάρες».

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποφασισμένος ο Γιαννακόπουλος - Ούτε Χεζόνια ούτε Ντόρσεϊ - "Τρέλα" για Τζέιμς και Μίχαϊλιουκ στον ΠΑΟ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags