Παναθηναϊκός: Το 2023 φεύγει, το ελληνικό μπάσκετ είναι σε πολύ καλή κατάσταση με τις ομάδες μας στην Ευρώπη να έχουν αρκετές πιθανότητες για σοβαρή διάκριση. Τόσο στην Ευρωλίγκα, όσο και στις υπόλοιπες διοργανώσεις. Βέβαια το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει να κάνει με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, που και στην Ευρωλίγκα παίζουν και τον περισσότερο κόσμο διαθέτουν.

Οι «πράσινοι» έχουν μπροστά τους τα δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια με Μπασκόνια και Βαλένθια, ο Ολυμπιακός παίζει στο γήπεδό του με Αρμάνι και Μονακό, έχοντας, όμως, το πρόβλημα του Ουόκαπ με τον τραυματισμό του στο σημερινό παιχνίδι με τον Αρη.

Την ίδια ώρα το απόγευμα της Δευτέρας εκπνέει η προθεσμία, κατά την οποία ομάδα της Ευρωλίγκας μπορεί να πάρει παίκτη από άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας. Πριν από λίγες ώρες μάλιστα η Βίρτους Μπολόνια πήρε τον Αντε Ζίζιτς, που ήταν στην Εφές.

Ο Ολυμπιακός είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να κινηθεί τις ώρες, που απομένουν. Το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για τον Παναθηναϊκό, μόνο, που τις τελευταίες ώρες υπάρχει φημολογία ότι αυτό το δεδομένο μπορεί να ανατραπεί.

Σε λίγες ώρες θα ξέρουμε τι ισχύει τελικά. Η ίδια φημολογία αναφέρει, πάντως, ότι δεν πρόκειται να φύγει τώρα ο Τάιλερ Ντόρσεϊ από την Φενέρ. Το απόγευμα της Δευτέρας πλησιάζει, οπότε όλοι θα μάθουν την αλήθεια.

Πάντως, ο Παναθηναϊκός μέχρι το τέλος της οριστικής προθεσμίας μεταγραφών της Ευρωλίγκας (που είναι αρχές Φλεβάρη) θα κάνει κίνηση και αυτό γιατί στόχος του είναι να πάρει και τους τρεις τίτλους, που απομένουν. Τον πρώτο τον έχασε άνετα από τον Ολυμπιακό (το Σούπερ Καπ), τους άλλους τρεις, όμως, τους θέλει πάση θυσία. Και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα συνεχίσει να στηρίζει τον Εργκίν Αταμάν με όλες του τις δυνάμεις, ώστε οι στόχοι αυτοί να γίνουν εφικτοί.

Θα πρόκειται για ψηλό; Για γκαρντ; Κανείς δεν ξέρει, αλλά όλα δείχνουν ότι οι «πράσινοι» θα κάνουν μία ακόμη σπέσιαλ κίνηση μέχρι τις αρχές του Φλεβάρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρελάθηκε" ο Γιαννακόπουλος με τη διαιτησία - "Βλέπεις τι έγινε ξανά στο ΣΕΦ..." - Έξαλλος και ο Αταμάν (Vid)