Τόμας Γουόκαπ: Οι «ερυθρόλευκοι» θα υποδεχθούν εντός του επταημέρου, αρχικά την ιταλική ομάδα και δύο 24ωρα μετά τη Μονακό, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μη γνωρίζει ακόμη εάν θα έχει στη διάθεσή του, τουλάχιστον, για το πρώτο ματς με το συγκρότημα του Ετορε Μεσόνα, τον Αμερικανό πλέι μέικερ.
Ο Γουόκαπ τραυματίστηκε στη διάρκεια του χθεσινού αγώνα της 12ης αγωνιστικής της Basket League με τον Άρη και δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση της Πρωτοχρονιάς.
Οι ενοχλήσεις που έχει στον αστράγαλο δεν έχουν υποχωρήσει εντελώς και προτιμήθηκε να ξεκουραστεί σήμερα, ούτως ώστε ν΄ αυξηθούν οι πιθανότητες συμμετοχές του εναντίον της Αρμάνι Μιλάνο.
Στο διάστημα αυτό το «κομπιούτερ» του Ολυμπιακού θα συνεχίσει το θεραπευτικό πρόγραμμα που ακολουθεί, ελπίζοντας ότι θα μπορέσει να ενισχύσει τον Ολυμπιακό στα ματς που ακολουθούν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η δήλωση για τον τραυματισμό του Γουόκαπ και το "καρφί" του Μπαρτζώκα - "Δεν το απολαμβάνω καθόλου..."
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο