Ο Παούλιους Μοτιεγιούνας επιβεβαίωσε τα ρεπορτάζ του τελευταίου διαστήματος, που ήθελαν ομάδα από το Ντουμπάι να μπαίνει στη Euroleague.

Όπως τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Euroleague, το Ντουμπάι θα έχει ομάδα στη διοργάνωση από τη σεζόν 2024-25 και παράλληλα θα επενδύσει 150 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Μοτιεγιούντας παραχώρησε συνέντευξη, στην οποία αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως οι 13 ομάδες-μέτοχοι της διοργάνωσης (Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπασκόνια, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Αναντολού Εφές, Φενερμπαχτσέ, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ζαλγκίρις, Αρμάνι Μιλάνο, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μπάγερν Μονάχου και Βιλερμπάν) θα έχουν λαμβάνειν από 1 εκατομμύριο κάθε σεζόν για πέντε χρόνια.

Η νέα ομάδα της Euroleague θα μπει και σε μία ακόμα διοργάνωση, πιθανότατα στην ABA Liga, για να διατηρήσει αγωνιστικό ρυθμό κάθε εβδομάδα.

Επιπρόσθετα, το Ντουμπάι πρότεινε να φιλοξενήσει δύο συνεχόμενα Final Four, κάτι που η διοργανώτρια αρχή της Euroleague δεν έκανε δεκτό. Όμως είναι πλέον πολύ πιθανό να δημιουργηθεί ένα Super Cup που θα διεξάγεται εκεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δήλωση-"φωτιά" για Ολυμπιακό και Μάικ Τζέιμς - Στο προσκήνιο ξανά ο Αμερικανός πρώην γκαρντ του Παναθηναϊκού!