Facebook Pixel "Σιγά μη σχολιάσω τον Αγγέλου"
| 2012-03-14 19:15:00

"Σιγά μη σχολιάσω τον Αγγέλου"

"Σιγά μη σχολιάσω τον Αγγέλου"

Ο Ομπράντοβιτς απάντησε με την... σιωπή του στα όσα είπε ο Βαγγέλης Αγγέλου, με τον Σέρβο να τονίζει πως δεν σημαίνει τίποτα τα όσα είπε ο βοηθός προπονητή του Ολυμπιακού.

«Ποτέ δεν είναι εύκολο να παίξεις έπειτα από έναν τελικό. Ιδιαίτερα όταν ο τελικός είναι απέναντι σε μία ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Δεν είναι εύκολο ούτε να προετοιμαστείς. Είχαμε απέναντί μας μία ομάδα με εντελώς διαφορετικό στυλ από κάθε άλλη ομάδα. Και κάναμε το παιχνίδι τους. Θέλω να τους συγχαρώ γιατί έπαιξαν πολύ καλά. Οι άλλες ομάδες έρχονται να παίξουν επιθέσεις στα 24''. Ο ΑΓΟΡ ήρθε για να παίξει μπάσκετ. Είναι προφανές πως στο πρώτο ημίχρονο τιμωρούσαν κάθε λάθος μας, έπαιρναν ελεύθερα σουτ και τα έβαζαν. Κι όταν δεν τα έβαζαν, προσπαθούσαν να πάρουν το επιθετικό ριμπάουντ. Δεν είναι θέμα ότι δεν προσπαθήσαμε εμείς. Είμαι ικανοποιημένος, προσπαθήσαμε για 40 λεπτά. Ήταν ένα απ' τα καλύτερα παιχνίδια της Α1, συγχαρητήρια στον ΑΓΟΡ για την εμφάνισή του. Είναι καλό για την Α1 να έχουμε μία ομάδα όπως ο ΑΓΟΡ. Καλή επιτυχία στο μέλλον», είπε αρχικά ο τεχνικός του Τριφυλλιού.

Όσον αφορά τις... κατηγορίες του Αγγέλου, απάντησε: «Θα ήθελα να σχολιάσω έναν που κατά την άποψή μου αξίζει να το κάνω. Το συγκεκριμένο άτομο δεν αξίζει καμίας. Η άποψή του για εμένα δεν σημαίνει τίποτα. Κανένα σχόλιο επ' αυτού».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags