Facebook Pixel Ζήτω τα παράλογα, ζήτω η Ελλάς...
| 2012-05-17 10:41:00

Ζήτω τα παράλογα, ζήτω η Ελλάς...

Ζήτω τα παράλογα, ζήτω η Ελλάς...

Με αφορμή την κατάκτησης της Ευρωλίγκας από τα ελληνόπουλα του Ολυμπιακού, ο Βασίλης Παπαθεοδώρου αναλύει την τρελή-απίθανη στάση Πολιτείας και ΟΠΑΠ απέναντι στο μπάσκετ!
 

Τον πιο ...άμπαλο κάτοικο της χώρας να ρωτήσεις, ξέρει: Το Ευρωπαϊκό του Ολυμπιακού το πήραν οι Έλληνες. Ο Σπανούλης, ο Πρίντεζης, ο Σλούκας, ο Μάντζαρης κι οι άλλοι.

Στον περυσινό του Παναθηναϊκού ποιοι ήταν πρωταγωνιστές; Ο Διαμαντίδης, ο Καλάθης, ο Φώτσης. Φυσικά κι είχαν βοήθεια από καλούς Αμερικάνους ή κοινοτικούς διότι αυτό επιβάλλει ο ανταγωνισμός σε διεθνές επίπεδο.

Καθώς αναλύθηκαν πλέον διεξοδικά όλες οι πτυχές της κατάκτησης της Ευρωλίγκας απ' τον Ολυμπιακό, οφείλουμε να κοιτάξουμε και λίγο μπροστά. Λίγο πιο πέρα από τα στενά συλλογικά σύνορα και να διεισδύσουμε στο σκεπτικό των ανίκανων πολιτικών που αποφασίζουν για τις τύχες της χώρας.

Όχι, δεν θα γίνει πολιτική κριτική εδώ. Το θέμα είναι καθαρά αθλητικό και έχει να κάνει με τον τρόπο που διαχειρίζονται τα χρήματα οι εκάστοτε Υπουργοί, Γενικοί Γραμματείς και Φαρισαίοι.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags