Facebook Pixel Μίλαν για Μιραλάς!
| 2010-12-28 20:59:00

Μίλαν για Μιραλάς!

Μίλαν για Μιραλάς!

Δυο μήνες τώρα ο Ολυμπιακός προσπαθεί να "κλειδώσει" τον Μιραλάς αλλά... τίποτα. Ίσως γιατί - όπως αποκαλύπτει ο sportdog - ο Βέλγος έχει ένα δυνατό χαρτί στα χέρια του που λέγεται... Μίλαν!

Σκληρό καρύδι αποδεικνύεται ο μάνατζερ του Μιραλάς με τα χρήματα που ζητάει από τον Ολυμπιακό για το συμβόλαιο του πελάτη του (πέρα από τα 2,5 εκ. που είναι η οψιόν αγοράς από την Σεντ Ετιέν). Και από κύκλους μάνατζερ δίνεται μια εξήγηση γι' αυτό.
 
Αποκαλύπτουμε, λοιπόν, ότι σύμφωνα με αυτά που λένε άνθρωποι του χώρου που ξέρουν πρόσωπα και πράγματα, ο Μιραλάς έχει στα χέρια του μια πρόταση από το Καμπιονάτο. Και συγκεκριμένα από την Μίλαν. Το ποσό της πρότασης από τον ιταλικό σύλλογο δεν είναι γνωστό, όμως το πιθανότερο είναι να μην δίνουν οι Μιλανέζοι όσα ζητάει ο Βέλγος από τον Ολυμπιακό.

Το σίγουρο είναι πως αν θελήσει η Μίλαν ή οποιαδήποτε ομάδα του εξωτερικού να αγοράσει τον Μιραλάς, θα πρέπει να πληρώσει 4,2 εκ. ευρώ, ποσό όχι και τόσο μεγάλο για ομάδες αυτού του επιπέδου. Αν υπάρχει, δηλαδή, μια ομάδα που μπορεί να τα σκάσει αυτά τα λεφτά για πλάκα, αυτή είναι η Μίλαν και άλλες 10-15 ομάδες σε όλη την Ευρώπη.
 
Αν βέβαια ο Ολυμπιακός δώσει τα χρήματα που θέλει ο Μιραλάς και να του προσφέρει το πιο ακριβοπληρωμένο συμβόλαιο από το υπάρχον ρόστερ στο λιμάνι, τότε μένει στην Ελλάδα. Αν, όμως, οι ερυθρόλευκοι δεν χρυσώσουν τον επιθετικό τους, τότε μπορεί να πάει στην Μίλαν και με λιγότερα, αν όντως οι Ιταλοί ενδιαφέρονται σοβαρά για να τον αποκτήσουν. Κι ας μην είναι εκεί σταρ όπως εδώ, κι ας ξεκινήσει από μειονεκτική θέση έχοντας μπροστά του κοτζάμ Ιμπραϊμοβιτς. Όπως και νά ΄χει, είναι άλλο να έχεις θέση στο ρόστερ της Μίλαν κι άλλο στου Ολυμπιακού.
 
Είναι, άλλωστε, σε καλή ηλικία και με μια εξαιρετική σεζόν ως τώρα στα πόδια του για να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του. Όλα είναι ανοιχτά, λοιπόν, αλλά ακόμα κι έτσι ο Ολυμπιακός έχει τον πρώτο λόγο για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή. Η μπάλα, το ξαναλέμε, είναι στα χέρια του Μαρινάκη. Μόνο που πλέον δεν παίζει μόνος του, γιατί ο απέναντι παίκτης ισχυρίζεται ότι έχει κρυμμένο άσο στο μανίκι...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags