Facebook Pixel Τρίτη δόση ο Γκαλεάνο; (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2010-12-28 22:58:00

Τρίτη δόση ο Γκαλεάνο; (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρίτη δόση ο Γκαλεάνο; (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρία εκατομμύρια δολάρια πουλήθηκε ο Λιονέλ Νούνιες από τον Ολυμπιακό στην Ιντεπεντιέντε το καλοκαίρι του 2008. Τρία εκατομμύρια δολάρια σε τρεις ισόποσες δόσεις, του ενός εκατομμυρίου.

Η πρώτη καταβλήθηκε λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2008, η δεύτερη καταβλήθηκε τον Ιούνιο του 2009 και η τρίτη αναμενόταν να καταβληθεί όταν ο Νούνιες έκανε μεταγραφή από την Ιντεπεντιέντε σε άλλο σύλλογο ή, αν δεν συνέβαινε αυτό, το τελευταίο εξάμηνο πριν ολοκληρωθεί το τριετές συμβόλαιό του με τους "Ανεξάρτητους". Τελικά ο Νούνιες έκανε μεταγραφή, πήγε το περασμένο καλοκαίρι στην Τουρκία και στην Μπούρσασπορ, αλλά στον Πειραιά την τελευταία δόση του ενός  εκατομμυρίου δολαρίων δεν την έχουν δει ακόμα.

Την ίδια στιγμή, στον Ολυμπιακό έχουν συλλέξει καλές πληροφορίες για τον στόπερ της Ιντεπεντιέντε, Λιονέλ Γκαλεάνο. Έναν πιτσιρικά 19 ετών ο οποίος την τελευταία διετία είναι βασικότατο στέλεχος των "Ανεξάρτητων" και έχει 54 συμμετοχές με 5 γκολ σε Απερτούρα και Κλαουσούρα. Ο ύψος 183 εκατοστών κεντρικός αμυντικός έχει στην κατοχή του ιταλικό διαβατήριο και πρόσφατα έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική ανδρών της Αργεντινής.

Λέτε να παίξει τίποτα με τον πολλά υποσχόμενο αμυντικό; Κάτι στο στυλ "δώστε μας τον Γκαλεάνο και πατσίζουμε";

Στο βίντεο που ακολουθεί, ο Γκαλεάνο σκοράρει σε βάρος της Ουρακάν. Απολαύστετον...

Στο επόμενο βίντεο σκοράρει πάλι με το κεφάλι, απέναντι στην Τσακαρίτα...
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags