Facebook Pixel Αγάθωνας: "Περπατούσε σαν τον Ριβάλντο με τα ψηλοτάκουνα"!
| 2013-05-26 13:20:00

Αγάθωνας: "Περπατούσε σαν τον Ριβάλντο με τα ψηλοτάκουνα"!

Αγάθωνας: "Περπατούσε σαν τον Ριβάλντο με τα ψηλοτάκουνα"!

Γιατί ο Αγάθωνας κράζει τη νικήτρια του διαγωνισμού της Eurovision; Τι λέει για τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη; Διαβάστε την απολαυστική συνέντευξη... 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αγάθωνας στον "Novasport FM": 

Για την πόλη Μάλμε της Σουηδίας, στην οποία διεξήχθη ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision:

"Το Μάλμε ήταν πάρα πολύ ωραίο. Κάθε φορά που επιστρέφω από τέτοιες πόλεις ντρέπομαι για τις δικές μας. Επειδή είναι κακάσχημες στην εμφάνιση και βρώμικες, αφού βρίσκουμε περιττώματα και άλλα πολλά. Εκεί (στη Σουηδία) είχε ωραίες πλατείες, διατηρητέα κτίρια. Εμείς έχουμε ιστορία, αλλά δεν την εκτιμάμε".

Για την έκτη θέση που κατέλαβε η ελληνική συμμετοχή με τους Koza Mostra και εκείνον στο Μουσικό Διαγωνισμό:

"Πίστευα ότι θα βγούμε πρώτοι, αλλά με ενημέρωσαν για τα μπλοκ και τις συμμαχίες μεταξύ των χωρών. Καλή ήταν και η έκτη θέση, αν αναλογιστούμε όλα αυτά. Για την Παπαρίζου λένε ότι τη βοήθησαν οι Σκανδιναβοί, επειδή ήταν από εκεί. Εμάς δεν μας βοήθησαν ούτε οι γείτονές μας, οι Σέρβοι, και οι Ισπανοί που είναι στην ίδια μοίρα με εμάς. Δεν μας έδωσαν ούτε έναν βαθμό. Το δώδεκα έπρεπε να μας δώσουν".

Για το τραγούδι της Δανίας που κατέκτησε τη φετινή διοργάνωση:

"Μου είχαν πει ότι ήταν φαβορί από την αρχή που ξεκινούσαμε, αλλά για εμένα όλα ίδια ήταν. Εμένα μου άρεσε εκείνο της Μάλτας. Κανένας δεν έλεγε της Δανίας. Η κοπέλα από τη Δανία περπατούσε σαν τον …Ριβάλντο με τα ψηλοτάκουνα! Αυτό το παρατσούκλι της δώσαμε".

Για τις συμμαχίες στον διαγωνισμό:

"Πέρασαν εννέα χώρες από την πρώην Σοβιετική Ένωση, δύο από τα Βαλκάνια και τι άλλο θα μπορούσε να γίνει…".

Για τα όσα ακούγονται για νοθεία στην ψηφοφορία του Αζερμπαϊτζάν:

"Αυτό ποτέ δεν το κατάλαβα. Συμπαθούσα την συμμετοχή του Αζερμπαϊτζάν, επειδή το παιδί που εκπροσώπησε τη χώρα έμοιαζε με Ρωσοπόντιο. Δούλεψαν δύο Έλληνες για αυτή τη συμμετοχή, ο Δημήτρης Κοντόπουλος έγραψε τη μουσική στο τραγούδι και ο Φωκάς Ευαγγελινός σκηνοθέτησε και χορογράφησε το τραγούδι".

Για το ενδεχόμενο να πάει ξανά στη Eurovision:

"Ίσως με μία χώρα που θα πλήρωνε… Δεν θα πηγαίναμε, αν ήταν τα έξοδα από το Κράτος, αλλά η ιδιωτική πρωτοβουλία πήρε την απόφαση να πάμε. Έτσι και εμείς αποφασίσαμε να πάμε. Ξέραμε ότι το Κράτος δεν θα βάλει χρήματα, αλλά δεν ξέραμε ότι είναι τόσο τσιγκούνηδες αυτοί που ανέλαβαν τη συμμετοχή. Για αυτό έχουν λεφτά, επειδή είναι τσιγκούνηδες. Η δισκογραφική εταιρεία έδωσε ένα ποσό και το μοίρασαν μεταξύ και με αυτά έτρωγαν.

Πήγα με δικά μου χρήματα και μου στοίχισε 2,5 χιλιάδες ευρώ αυτή η ιστορία από την αρχή που ξεκινήσαμε να πηγαινοερχόμαστε Θεσσαλονίκη-Αθήνα. Για το βίντεο κλιπ, τις πρόβες με την ΕΡΤ και όλα τα άλλα. Ήταν από τα έτοιμα που έχω στην άκρη. Με αυτούς τους όρους δεν θα ήθελα να πάω ξανά. Θα ήθελα να πάω με τη Γερμανία, να τους πάρω τα λεφτά και να τους βγάλω τελευταίος. Θα έκανα ό,τι χειρότερο για να βγω τελευταίος. Θα εξασφάλιζα πρώτα τα χρήματά μου".

Για τον τελικό του Champions League: 

"Δεν τον είδα. Έμαθα μόνο το σκορ, ούτε καν ποιος κέρδισε δεν ήξερα. Νομίζω ότι κέρδισε η Μπάγερν. Τώρα στην εφημερίδα είδα τι έγινε. Εκεί που ήμουν δεν μπορούσα να δω καλά τον αγώνα και είδα στο τέλος μόνο τους πανηγυρισμούς".

Για όσα είπε πως η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ είναι μικρές ομάδες και πρέπει εκείνες να παίζουν για το Κύπελλο Ελλάδας:

"Ούτε αστεία δεν μπορούμε να κάνουμε. Είχα πει ότι το Κύπελλο δεν το θέλω ως Ολυμπιακός που είμαι. Είχα πει ότι το Κύπελλο είναι για τις μικρές ομάδες. Εκείνοι το πήραν προσωπικά. Δεν θέλω ο Ολυμπιακός να συμμετάσχει ξανά στον θεσμό του Κυπέλλου. Μου τη σπάει. Ας μην παίζουν ούτε εκείνοι αν είναι μεγάλες ομάδες. Ας παίζει η ΑΠΕ Λαγκαδά, η Μαύρη Θύελλα Καλαμάτας. Να παίζουν από τον Πανιώνιο και κάτω". 

Για την κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ:

"Το ότι μίκρυναν την ομάδα τους εμένα δεν με ενδιαφέρει. Έχουν τεράστια ευθύνη και οι οπαδοί των ομάδων, επειδή δεν ξέρουν να βλέπουν μπάλα και όταν γίνεται αυτό είναι με παρωπίδες". 

Για τον Γιάννη Φετφατζίδη, τον Ανδρέα Τάτο και τον Ολυμπιακό: 

"Τον κατέστρεψαν οι οπαδοί και ο προπονητής που δεν τον χρησιμοποίησε. Δεν έπαιζε. Τον Τάτο τον είδε ο φοβερός προπονητής, ο Ζαρντίμ, σε 20 λεπτά και μετά πήγε στον Άρη και τον κράτησε στην κατηγορία. Τι λέμε τώρα; Δηλαδή, ο προπονητής δεν μπορεί να δει μπάλα. Πού τους βρίσκουμε; Το συνάλλαγμα που τους δίνουμε δεν το σκεφτόμαστε, εγώ τα πονάω τα λεφτά του Μαρινάκη και ας μην τον ξέρω τον άνθρωπο. Τουλάχιστον ας τα παίρνουν Έλληνες προπονητές και παίκτες. Δεν θα ενδιαφερθώ εγώ για τον Παναθηναϊκό. Εμένα με νοιάζουν οι ελληνικές ομάδες για να παίζουν καλά στην Ευρώπη. Πέρα από την πλάκα που κάνουμε μεταξύ μας, θέλω να είναι δυνατές οι ελληνικές ομάδες για να μαζέψουμε βαθμούς για την Ελλάδα".

 

Για τους πολιτκούς: 

"Δεν είμαι… απολιτίκ, αλλά σιχαίνομαι τους πολιτικούς. Τους θεωρώ ηλίθιους όλους και είναι επικίνδυνοι για τη χώρα. Καλά να πάθει ο ελληνικός λαός και τους ψηφίζει και έχουμε αυτή τη χώρα".

Για τη Formula 1:

"Είμαι… Φεραρικός μέχρι το κόκκαλο. Έτσι όπως είναι πλέον οι μεταδόσεις, πλέον διαβάζω τα νέα από τις εφημερίδες. Ούτε καν βλέπω τώρα πια".

Για τη δική του παρουσία στον θεσμό της Eurovision, αν σκεφτεί κανείς τη συμμετοχή της Λευκορωσίας, της Γερμανίας και τις αιθέριες υπάρξεις:

"Όλες ήταν με τα μπουτάκια έξω. Αισθανθήκαμε πως ήμασταν εμείς και οι άλλοι. Αυτό μπορέσαμε και πήραμε την έκτη θέση". 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags