Facebook Pixel Ποινή 15 μηνών με αναστολή στον Ντέμη!
| 2013-05-27 12:07:00

Ποινή 15 μηνών με αναστολή στον Ντέμη!

Ποινή 15 μηνών με αναστολή στον Ντέμη!

Σε ποινή φυλάκισης 15 μηνών καταδικάστηκε ο Ντέμης Νικολαΐδη για επεισόδια που είχαν γίνει το 2006!

Μετά από ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ, το 2006, οπαδοί της Ένωσης είχαν αποδοκιμάσει στο αεροδρόμιο την αποστολή της ομάδας και ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος τότε ήταν πρόεδρος της Ένωσης, είχε καταθέσει μήνυση κατά συγκεκριμένων οπαδών.

Οι εν λόγω οπαδοί είχαν αθωωθεί και στη συνέχεια είχαν καταθέσει μήνυση κατά του Ντέμη για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση!

Η πρώτη από αυτές εκδικάστηκε την Δευτέρα στο 6ο Τριμελές πλημελειοδικείο Αθηνών χωρίς την παρουσία του ίδιου ούτε δια μέσω συνηγόρου. Παρόλα αυτά η έδρα αποφάσισε να προχωρήσει τη διαδικασία με την εισαγγελέα να ζητάει ποινή που θα έφτανε τους 22 μήνες (15 για την ψευδή καταμήνυση και επτά για τη συκοφαντική δυσφήμηση).

Τελικά, στον άλλοτε πρόεδρο επιβλήθηκε 15 μηνών με αναστολή, με τον Νικολαϊδη να διατηρεί το δικαίωμα έφεσης.

Στη διαδικασία έδωσαν το παρών και όλα τα μέλη του κλαμπ των "Πειρατών του Ονείρου", τα οποία ζήτησαν η αποζημίωση να δοθεί στα παιδιά του ιδρύματος "Φλόγα".

"Είμαστε υπερήφανοι για τους αγώνες μας, για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και ενάντια στην καταστροφική θητεία Νικολαϊδη. Αυτά είναι τα παράσημα στον δικό μας αγώνα", αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους οι "Πειρατές του Ονείρου".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags