Facebook Pixel "Το μυαλό του Ντέμη, για την αρχαία Αθήνα"! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2013-05-31 13:30:00

"Το μυαλό του Ντέμη, για την αρχαία Αθήνα"! (ΒΙΝΤΕΟ)

"Το μυαλό του Ντέμη, για την αρχαία Αθήνα"! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Δέσποινα Βανδή πλέκει το εγκώμιο του συζύγου της, Ντέμη Νικολαϊδη. Τι λέει για τον χαρακτήρα του και την προσωπικότητά του. "Θα μπορούσε να αλλάξει την Ελλάδα μας"! 

"Αν υπήρχαν άνθρωποι σαν τον Ντέμη θα είχαμε καλύτερη Ελλάδα", τάδε έφη Δέσποινα Βανδή, η οποία περιέγραψε με πολύ όμορφο τρόπο τα συναισθήματά της για τον σύζυγό της, αλλά και τα δυνατά στοιχεία που διαθέτει ο χαρακτήρας του πρώην πρόεδρου της ΑΕΚ.

Η διάσημη τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο faysbook.gr, όπου εξέφρασε τον θαυμασμό της για τον άνθρωπο της ζωής της, αλλά και τα δύο της παιδιά, τη Μελίνα και τον Γιώργο!

"Τι να πω για τον Ντέμη; Ευχαριστώ τον θεό που τον έφερε στη ζωή μου, που τον συνάντησα και έγινε πατέρας των παιδιών μου. Γιατί ο Ντέμης είναι ένας άνθρωπος που είναι πολύ σπουδαίος. Για την ακεραιότητα του χαρακτήρα του, για το μυαλό του, για το ήθος του. Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω αισθανθεί, ότι έχω απογοητευτεί, ή έχω ξενερώσει κάνοντας πράγματα να μικρύνει στα μάτια μου.

Είμαστε μαζί 14 χρόνια. Το να γιγαντώνεται η εικόνα που μπορεί να έχεις για κάποιον άνθρωπο και να μη μικραίνει είναι πολύ σπουδαίο. Εγώ τον θαυμάζω, πάρα πολύ. Θεωρώ ότι αν υπήρχαν πολλοί Έλληνες σαν τον Ντεμη, με τον τρόπο που σκέφτεται, είναι ιδεαλιστής, ιδεολόγος, θα είχαμε μία καλύτερη Ελλάδα. Πραγματικά το πιστεύω. Θα μπορούσαμε να είχαμε μία άλλη κοινωνία.

Θα μπορούσα να τον τοποθετήσω στην εποχή της Αρχαίας Ελλάδας. Της αρχαίας Αθήνας. Είναι πολύ ιδιαίτερο μυαλό! Με βοήθησε πάρα πολυ στο να ισορροπήσω σε αυτό που με βρήκε, μέσα από τη δημοφιλία μου, μέσα από τη δουλειά και στη ζωή μου γενικότερα. Στον τρόπο που φιλοσοφώ και βλέπω τα πράγματα. Στο να δίνω σωστές διαστάσεις. Στους ανθρώπους. Έχει ένα άλλο μάτι, διαφορετικό. Είναι πολύ σπουδαίο άτομο", δήλωσε στην εκπομπή Face to Fay's.

Για την κόρη της τη Μελίνα είπε: "Είναι η αγάπη της ζωής μου. Τα συναισθήματα που ξεδιπλώθηκαν όταν απέκτησα τη Μελίνα, δεν μπορούσα καν να τα φανταστώ ότι υπάρχουν. Είναι ένα πολύ χαρισματικό πλάσμα επίσης, γκρινιάρα περισσότερο από τη μαμά της. Πάρα πολύ ωραία φωνή. Ευαίσθητη, ταλαντούχα, ευγενική. Το λατρεύω το παιδί μου".

Για τον Γιώργο δήλωσε: "Ο μικρός μου έρωτας. Υπάρχει διαφορά με το αγόρι. Πολύ ιδιαίτερο παιδί. Δεν μπορείς να μην τον αγαπήσεις με το που τον γνωρίσεις. Γεννήθηκε με την ωριμότητα ενός μεγάλου. Ο τρόπος που μιλάει δεν το περιμένεις από παιδί 5,5 ετών. Είναι γοητευτικός μέχρι εκεί που δεν πάει. Τον αγαπάς θες δεν θες. Τη Μελίνα κάνεις προσπάθεια για να την πλησιάσεις. Ο Γιώργος έρχεται και σε πλησιάζει εκείνος".


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags