Facebook Pixel Αυτό είναι το πρώτο που θα κάνει ο Πασιένσια!
| 2013-06-06 11:30:00

Αυτό είναι το πρώτο που θα κάνει ο Πασιένσια!

Αυτό είναι το πρώτο που θα κάνει ο Πασιένσια!

Πού θα ρίξει το βάρος ο Ντομίνγκος Πασιένσια, όταν θα πιάσει με το καλό δουλειά στον ΠΑΟΚ; Την απάντηση, όσο και να σας φαίνεται περίεργο, την έχει ο ...Φερνάντο Σάντος! 

Ο Πασιένσια είναι κοντά στον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τα ρεπορτάζ κι εκ πρώτης όψεως φαίνεται μια αρκετά καλή επιλογή για τον Δικέφαλο. Βέβαια, ο χρόνος θα δείξει αν θα είναι επιτυχημένος ή όχι. Είναι, όμως, σε καλή ηλικία, έχει πετύχει αρκετά πράγματα ειδικά με την Μπράγκα και μπορεί να προσφέρει στον ΠΑΟΚ.
 
Θα είναι ένα στοίχημα, λοιπόν. Και για τον Δικέφαλο, αλλά και για την δική του καριέρα ως προπονητή.
 
Λεφτά στην ομάδα υπάρχουν, η διάθεση ενίσχυσης είναι δεδομένη και ο Πασιένσια θα έχει τη δυνατότητα να κτίσει μια καινούργια ομάδα όπως την θέλει αυτός. Επίσης, είναι δεδομένο ότι θα στηριχτεί.  

Όσοι θυμούνται, εξάλλου, την Μπράγκα θα έχουν υπ΄ όψιν τους ότι η συγκεκριμένη ομάδα έπαιζε αρκετά σφιχτό ποδόσφαιρο και ο ΠΑΟΚ σίγουρα θέλει να "δέσει" ξανά την ανασταλτική του λειτουργία, αφού η συνοχή ήταν το μεγάλο όπλο του επί Φερνάντο Σάντος. Αυτό είναι και το πρώτο πράγμα πάνω στο οποίο θα δουλέψει ο Πορτογάλος τεχνικός μόλις πιάσε δουλειά στην ομάδα.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags