Facebook Pixel «Η Φούλαμ θα σωθεί»
Ποδόσφαιρο
| 2014-02-20 21:04:00

«Η Φούλαμ θα σωθεί»

«Η Φούλαμ θα σωθεί»

Σίγουρος εμφανίστηκε ο καινούριος προπονητής της Φούλαμ, Φέλιξ Μάγκατ, ότι η ομάδα θα καταφέρει να παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ και την επόμενη σεζόν.

«Είμαι σίγουρος ότι θα αποφύγουμε τον υποβιβασμό, καθώς οι παίκτες το θέλουν πολύ. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό στα 12 εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από αυτό με τη Γουέστ Μπρόμγουιτς», δήλωσε ο Μάγκατ στη συνέντευξη τύπου εν όψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης.

Αυτή είναι η πρώτη δουλειά του 60χρονου Γερμανού εκτός Μπουντεσλίγκα, με τον ίδιο να στιγματίζεται στην καριέρα του από τη φήμη του σκληρού και αυστηρά πειθαρχημένου προπονητή. Ο ίδιος, ωστόσο, αποποιείται αυτό τον χαρακτηρισμό, υποστηρίζοντας ότι είναι «καλό παιδί».
Και συνέχισε, λέγοντας: «Ρωτήστε τον Ραούλ για τη δουλειά μου, όχι ποδοσφαιριστές, που δεν τους γνωρίζετε εδώ στην Αγγλία. Ρωτήστε τους καλούς παίκτες και θα πάρετε τη σωστή απάντηση».

Ο Μάγκατ ήταν μακριά από τους πάγκους από τον Οκτώβριο του 2012, οπότε και αποχώρησε από τη Βόλφσμπουργκ μετά τη δεύτερη θητεία του στον πάγκο της ομάδας και παρά τις κατηγορίες που επέρριψε στον πρώην τεχνικό της Φούλαμ, Ρενέ Μιούλενστιν, για τη διαχείριση του ρόστερ και την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, παρηγόρησε τον Ολλανδό.

« Κι εγώ έχω απολυθεί ορισμένες φορές. Προφανώς για να είμαι εδώ κάτι δεν πήγε καλά με τον προκάτοχό μου. Δε θέλω, όμως, να γνωρίζω τους ακριβείς λόγους της απόλυσής του. Αναλαμβάνω τα καθήκοντά μου και ανυπομονώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags