Facebook Pixel "Παραδίδω την ομάδα στους νέους «επενδυτές»…"
| 2014-03-20 21:59:00

"Παραδίδω την ομάδα στους νέους «επενδυτές»…"

"Παραδίδω την ομάδα στους νέους «επενδυτές»…"

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί ότι παραδίδει την ομάδα στους νέους επενδυτές εξέδωσε ο κ. Βαγγέλης Πλεξίδας

«Φίλοι

Το περασμένο καλοκαίρι ανέλαβα την ομάδα σε μια δύσκολη καμπή της ιστορίας της. Υποσχέθηκα ότι θα δημιουργήσω μια ομάδα αντάξια της ιστορίας της ΑΕΛ και το έπραξα. Δημιούργησα τα γραφεία και την boutique που δείχνουν το κύρος κάθε σύγχρονου ποδοσφαιρικού κλαμπ. Κάποια πράγματα δεν έγιναν, παρά την θέληση μου, αλλά ήταν θέμα χρόνου να διευθετηθούν και αυτά. Όλα αυτά χωρίς καμιά δέσμευση και δεχόμενος την απόφαση της Γ.Σ. του συλλόγου ότι θα κριθώ στο τέλος της περιόδου.

Σήμερα η ομάδα είναι πρώτη στον όμιλο της και σε λίγες μέρες θα αγωνιστεί στον τελικό κυπέλλου διεκδικώντας τον πρώτο φετινό τίτλο της.

Σίγουρα στο διάστημα αυτό έγιναν και λάθη. Αλλά λάθη δεν κάνει μόνο όποιος δεν κάνει τίποτα.

Από τις πρώτες μέρες της παρουσίας μου μια ομάδα φιλάθλων και μια μερίδα δημοσιογράφων με κυνήγησαν ανελέητα με σχόλια που πολλές φορές ξέφευγαν από τα όρια της καλόπιστης κριτικής.

Παρ’ όλα αυτά συνέχιζα να είμαι συνεπής στις υποχρεώσεις μου και προσηλωμένος στον κοινό μας στόχο που είναι η άνοδος της ομάδας στην Football League.

Και ενώ εγώ περίμενα να κριθώ στο τέλος της χρονιάς (ή έστω και σήμερα) για τα αποτελέσματα των όσων υποσχέθηκα, τις τελευταίες μέρες εμφανίστηκαν κάποιοι επενδυτές που θέλουν να πάρουν την ΠΑΕ που θα δημιουργηθεί σε λίγο.

Θεμιτό αν και άδικο για μένα. Όμως έχω κάθε λόγο να αμφισβητώ προθέσεις και προοπτικές γιατί όλα βρίσκονται “κρυμμένα” σε έναν φάκελο που σύμφωνα με απαίτηση των υποψήφιων επενδυτών έπρεπε να ανοιχτεί στις 10 Απριλίου. Γιατί άραγε; Για να σέρνεται η ομάδα στην αμφιβολία και στην ανασφάλεια; Τι πιο απλό και ξεκάθαρο από το ξέρουμε από σήμερα τι προτίθεται να κάνει ο ένας και τι ο άλλος;

Ενώ όλους αυτούς τους μήνες δούλευα και ξόδευα όσα χρειαζόταν η ομάδα για να λειτουργήσει απρόσκοπτα καθυβριζόμουν εγώ και η οικογένεια μου χωρίς ακόμη να έχω αντιληφθεί τον λόγο αλλά δεν μπορούσα να φύγω και να εγκαταλείψω την ΑΕΛ στο έλεος του Θεού.

Σήμερα που υπάρχουν “επενδυτές” οι οποίοι σύμφωνα με δήλωση τους είναι έτοιμοι να αναλάβουν και αυτή την στιγμή μπορώ να φύγω ΟΧΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΟΝΤΑΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΣ τους την ομάδα ώστε να μπορέσουν να δουλέψουν απρόσκοπτα προγραμματίζοντας την ΑΕΛ που υποσχέθηκαν στον κόσμο της. Να συνεργαστούν με το υπάρχον έμψυχο υλικό για να το αξιολογήσουν σωστά έχοντας έτοιμη υποδομή (γραφεία κ.λ.π.) που θα την ζήλευαν πολλές ομάδες της SUPER LEAGUE.

Αρνούμενος να μπω σε μια διαδικασία πλειστηριασμού με άνισους όρους και με ήσυχη την συνείδηση μου ότι τήρησα όσα υποσχέθηκα ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΙΔΩ την ομάδα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και παρούσα στον τελικό κυπέλου και εύχομαι (αν και αμφιβάλω) να οδηγήσουν την ΑΕΛ εκεί που υποσχέθηκαν και της αξίζει.

Και αν ποτέ –κάτι που απεύχομαι με όλη την ψυχή μου – η ΑΕΛ χρειασθεί βοήθεια ο Βαγγέλης Πλεξίδας θα είναι και πάλι παρών.

Σας ευχαριστώ όλους για τις ΑΕΛικές στιγμές (καλές και κακές) που περάσαμε μαζί».

Ευάγγελος Πλεξίδας

*Ο Κ.Ευάγγελος Πλεξίδας θα βρίσκεται στην διάθεση αποκλειστικά και μόνο των εκπροσώπων του τύπου αύριο Παρασκευή 21/3/2014 στις 20:30 στα γραφεία επί της Οδού Κύπρου 72.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags