Facebook Pixel «Για πάντα στις καρδιές μας»
| 2014-04-25 20:09:00

«Για πάντα στις καρδιές μας»

«Για πάντα στις καρδιές μας»

Ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά της εξέδωσε η Μπαρτσελόνα και τονίζει πως ο Τίτο Βιλανόβα θα είναι για πάντα στις καρδιές όλων...

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Καταλανών:

«Ο σύλλογος εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του Τίτο Βιλανόβα, ο οποίος απεβίωσε σήμερα στη Βαρκελώνη σε ηλικία 45 ετών.

Μέσα στις επόμενες ώρες, η Μπαρτσελόνα θα επιτρέψει σε έναν χώρο στην εξέδρα του «Καμπ Νου» να εκφράζονται τα συλλυπητήρια των φιλάθλων.

Η Μπαρτσελόνα εκφράζει τη λύπη της για το γεγονός πως ο Φρανσέσκ «Τίτο» Βιλανόβα Μπάγιο (Μποκέρ Εμπόρδα 17/09/1968 – Βαρκελώνη, 25/04/2014), μας άφησε σήμερα σε ηλικία 45 ετών. Ο θάνατος του προπονητή μας αυτό το απόγευμα, ήρθε καθώς δεν ήταν σε θέση να ξεπεράσει την ασθένεια ενάντια στην οποία αγωνίστηκε από το 2011.

Ο σύλλογος επιθυμεί να εκφράσει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του, που μοιράστηκε αυτές τις στιγμές του πόνου μαζί με τους οικείος του, τους φίλους της Μπαρτσελόνα και όλους τους ανθρώπους του αθλητισμού και του ποδόσφαιρου.

Μετά από επιθυμία της οικογένειας Βιλανόβα, παρακαλούμε να σεβαστείτε την επιθυμία τους να ζήσουν σε κλειστό οικογενειακό κύκλο αυτές τις δύσκολες στιγμές μετά τον θάνατο.

Μέσα στις επόμενες ώρες, η Μπαρτσελόνα θα επιτρέψει σε έναν χώρο στην εξέδρα του «Καμπ Νου» να εκφράζονται τα συλλυπητήρια των φιλάθλων. Θα είναι ανοιχτός ο χώρος σε όποιον θέλει να εκφράσει την αγάπη του και να τιμήσει τη μνήμη του Τίτο.

Η Μπαρτσελόνα θα σας ενημερώσει για τις ώρες λειτουργίας αυτού του χώρου καθώς και για τη νεκρώσιμη ακολουθία που θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags