Facebook Pixel Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν γουστάρουν τον...
| 2014-05-10 09:00:00

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν γουστάρουν τον...

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν γουστάρουν τον...

Ποιον διοικητικό παράγοντα δεν "πάνε" οι ποδοσφαιριστές του Δικέφαλου και για ποιον λόγο έχουν θέματα μαζί του; Η απάντηση στον σκύλο!

Η φετινή σεζόν εξελίχθηκε περίεργα για τον ΠΑΟΚ, παρότι άρχισε με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες. Θα θυμάστε τον ενθουσιασμό που υπήρχε το περασμένο καλοκαίρι στην ομάδα, με την έλευση του Στέφενς και μίας σειράς μεταγραφών που θα μπορούσαν να βελτιώσουν αγωνιστικά την ομάδα. Τελικά ο ΠΑΟΚ έμεινε εκτός στόχων και τίτλων και κυνηγάει τώρα το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Με τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου να έχουν πολλά παράπονα από έναν συγκεκριμένο άνθρωπο που συνδέεται με τη διοίκηση, για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο: τον Γκέρμαν Τσιστιακόφ! Ο λόγος; Μετά την επίσκεψη που δέχτηκαν στην προπόνηση από οπαδούς της ομάδας, μετά από τη βαριά ήττα από τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Κυπέλλου, ο Τσιστιακόφ βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων μεταξύ των παικτών.

Με την απουσία του από τη συγκεκριμένη συνάντηση με τους οπαδούς να κάνει μπαμ, οι παίκτες περίμεναν ότι ο Ρώσος θα ήταν στο πλευρό τους σε αυτή τη συνάντηση. Περισσότερο τους πείραξε η απουσία του δηλαδή, παρά τα όσα άκουσαν από τους οπαδούς. Για αυτό και το κλίμα για τον Τσιστιακόφ, σε επίπεδο σχέσης με τους ποδοσφαιριστές, δεν είναι το καλύτερο δυνατό την τελευταία περίοδο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags