Facebook Pixel Mε Ζιρκόφ στο 90+3`!
Ποδόσφαιρο
| 2014-10-02 19:55:00

Mε Ζιρκόφ στο 90+3`!

Mε Ζιρκόφ στο 90+3`!

Σε ένα ματς με πολλές χαμένες ευκαιρίες στη Μόσχα, οι Ρώσοι της Ντιναμό χαμογέλασαν στις καθυστερήσεις με το γκολ του Γιούρι Ζιρκόφ να... ξεραίνει την Αϊντχόφεν, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του με 1-0!

Η πρωτοπόρους του ομίλου του Παναθηναϊκού με 6 βαθμούς Ντιναμό Μόσχας ήταν αυτή που φάνηκε να έχει τον έλεγχο και να κοντρολάρει τον ρυθμό, ωστόσο, κάθε φορά που η Αϊντχόφεν έβρισκε χώρο για να τρέξει και καλές προϋποθέσεις αντεπίθεσης, προκαλούσε... καρδιοχτύπια στην άμυνα των Ρώσων.

Η ομάδα του Τσερτσέσοφ αντιμετώπισε δυσκολίες στην προσπάθεια να διασπάσει την ολλανδική άμυνα, δίχως να μπορεί να κάνει τη σωστή επιλογή στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. Στο φινάλε του πρώτου μέρους απείλησε με τους Μπίτνερ και Γιουσούποφ, ενώ, τα στημένα ήταν ίσως μια λύση για να προκαλέσει η Ντιναμό ανησυχία στα αντίπαλα καρέ.

Η PSV κατάφερνε να απομακρύνει τους κινδύνους, ενώ, είχε τεράστια ευκαιρία στο 69ο λεπτό, όταν ο Τζόζεφσον πέρασε και τον Γκαμπούλοφ και προ κενής εστίας από πλάγια θέση απέτυχε να σκοράρει!

Ο Ματιέ Βαλμπουενά μπήκε στο ματς για τα τελευταία 17 λεπτά περίπου, όμως, αυτός που λύτρωσε τους Μοσχοβίτες ήταν ο Ζιρκόφ με δυνατό σουτ το τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, έπειτα από απομάκρυνση του Ζοέτ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ντιναμό Μόσχας: Γκαμπούλοφ, Μπίτνερ, Σαμπά, Ντάγκλας, Χούμποτσαν, Βανκέρ, Ντζούντζακ (61' Ζιρκόφ), Γιουσούποφ, Ιόνοφ (73' Βαλμπουενά), Νομπόα (68' Κουράνι), Κοκόριν

Αϊντχόφεν: Ζοέτ, Ρεκίκ, Αρίας, Μπρουμά, Βίλεμς, Χέντριξ, Μάχερ, Βαϊνάλντουμ, Ναρσίν, Τζόζεφσον (84' Βλοέτ), Λοκαντία

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags