Facebook Pixel Η γυναίκα του Ανιέλι απάντησε στον Τότι!
| 2014-10-06 18:58:00

Η γυναίκα του Ανιέλι απάντησε στον Τότι!

Η γυναίκα του Ανιέλι απάντησε στον Τότι!

Η κόντρα Γιουβέντους – Ρόμα πήγε σε άλλο επίπεδο. Ξέφυγαν στην Ιταλία και άντε τώρα να τους πιάσουμε εμείς εδώ στην Ελλάδα...

Το σχόλιο του Φραντσέσκο Τότι, μετά την ήττα της Ρόμα με 3-2 από την Γιουβέντους, προκάλεσε τις αντιδράσεις της συζύγου του Αντρέα Ανιέλι και του αθλητικού διευθυντή της ομάδας του Τορίνου, Τζουζέπε Μαρότα.
 

Η γυναίκα του προέδρου της Γιουβέντους, Έμα, για το σχόλιο του «Καπιτάνο» πως οι «μπιανκονέροι» πρέπει να παίζουν σε ένα δικό τους πρωτάθλημα, έγραψε στο Twitter: «Εύχομαι ο Τότι να πάει και να παίξει σε ένα δικό του πρωτάθλημα».

Από την άλλη ο αθλητικός διευθυντής των «μπιανκονέροι», Τζουζέπε Μαρότα, σε πιο ήπιους τόνους δήλωσε: «Σέβομαι πολύ τον Τότι ως παίκτη. Είναι κατανοητό να είναι ταραγμένος για το αποτέλεσμα, αλλά αυτό που είπε είναι απαράδεκτο. Στο παρελθόν η Γιουβέντους έπρεπε να υποφέρει από το "βάρος" των λαθών των άλλων, αλλά όταν κερδίζει η ομάδα, έχει κερδίσει νόμιμα και άξια από ποδοσφαιρικής πλευράς.

Κάθε χρόνο η Γιουβέντους κατηγορείται ότι ευνοείται σε αμφίβολες και ασαφείς φάσεις. Όταν κερδίσαμε το πέναλτι, μου θύμισε το Γιουβέντους–Ρόμα (2010). Εκείνο τον χρόνο η Ρόμα είχε πάρει την απόφαση και αυτό τον χρόνο ήταν η σειρά μας να πάρουμε το πέναλτι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags