Facebook Pixel Παίρνει σκούπα τον Γενάρη-Η μαύρη λίστα του ΠΑΟ!
| 2014-10-21 09:56:00

Παίρνει σκούπα τον Γενάρη-Η μαύρη λίστα του ΠΑΟ!

Παίρνει σκούπα τον Γενάρη-Η μαύρη λίστα του ΠΑΟ!

ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ θα συζητηθούν περιλαμβάνει η μαύρη λίστα στον Παναθηναϊκό - Σαρωτικές αλλαγές τον Γενάρη!

Η αλήθεια είναι πως η φετινή σεζόν δεν έχει ξεκινήσει για τον Παναθηναϊκό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οι "πράσινοι", τόσο σε επίπεδο ομάδας (διοίκηση, τεχνικό τιμ, παίκτες) όσο και σε επίπεδο οπαδών, περίμεναν ότι το "τριφύλλι" θα συνεχίσει με αφετηρία τον περσινο δεύτερο γύρο.

Κάτι που όμως δεν φάνηκε στην πράξη, στο γήπεδο, καθώς οι "πράσινοι" όχι μόνο δεν έχουν εικόνα ανάλογη της περσινής, αλλά προβληματίζουν σε κάθε παιχνίδι και περισσότερο τους φίλους τους.

Με τον Γιάννη Αλαφούζο και τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος να λαμβάνουν μία γενναία απόφαση ενόψει του Γενάρη, για σαρωτικές αλλαγές και εκκαθαρίση του ρόστερ. Ακόμα και ονόματα - έκπληξη, που η αποχώρησή του (ακόμα και λύση συμβολαίου!) θα συζητηθεί!

Δεν είναι καιλίγο, άλλωστε, να υπάρχουν παίκτες με πολύ καλό συμβόλαιο και μεγάλη εμπειρία στα ευρωπαϊκά γήπεδα και να μην μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα. Ή, τέλος πάντων, να βοηθάνε λιγότερο από τον Καρέλη, τον Ατζαγκούν ή τον Λαγό...

Για αυτό και στο "τριφύλλι" έχει παρθεί οριστικά η απόφαση ακόμα και για αποχωρήσεις από την ομάδα, που ΣΙΓΟΥΡΑ θα συζητηθούν... Για την ώρα δεν έχουν διαρρεύσει ονόματα, αλλά είναι σίγουρο ότι θα εξεταστούν από την αρχή οι περιπτώσεις των Πέτριτς και Μπαϊράμι.

Δεν είναι μόνο αυτοί που θα μπούνε στο μικροσκόπιο, αλλά σίγουρα αυτές οι δύο περιπτώσεις ξεχωρίζουν για την ώρα. Εκτός αν μέχρι τα τέλη Δεκέμβρη φέρουν τα πάνω - κάτω με την απόδοσή τους και αντί για την έξοδο, τους προταθεί νέο συμβόλαιο παραμονής...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags