Facebook Pixel Το έστειλαν το εξώδικο στην ΕΠΟ
| 2011-05-09 17:27:00

Το έστειλαν το εξώδικο στην ΕΠΟ

Το έστειλαν το εξώδικο στην ΕΠΟ

Οι άνθρωποι του Ηρακλή έκαναν πράξη αυτό που έλεγαν τις προηγούμενες μέρες, καθώς έστειλαν εξώδικο στην Δευτεροβάθμια Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Με το εξώδικο αυτό οι άνθρωποι της ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης ζητούν να πάρει στα χέρια της τόσο το σκεπτικό της απορριπτικής απόφασης, όσο και τα πρακτικά της διαδικασίας από την οποία προέκυψε η απόφαση της μη χορήγησης άδειας συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά:

«Από την μελέτη του σκεπτικού εξαρτώνται όλες οι επόμενες νομικού χαρακτήρα κινήσεις των επιτελών της ΠΑΕ και, κυρίως, των νομικών, που ασχολούνται ή θα ασχοληθούν σύντομα με την υπόθεση. Οι ιδέες και προτάσεις για κατάρριψη της συγκεκριμένης απόφασης, είναι πολλές και ίσως διαφορετικές, ωστόσο, η οριστική μεθοδολογία, που θα ακολουθηθεί, στον δρόμο προς την τελική δικαίωση, θα εξαρτηθεί από αυτά, που θα αναφέρονται ως μεμπτά στο περιεχόμενο του σκεπτικού», αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ και συνεχίζει:

«Και σήμερα οι επαφές των διοικούντων με την πλευρά των ιθυνόντων του Γυμναστικού Συλλόγου, των νομικών και άλλων φορέων, που εμπλέκονται στην υπόθεση, ήταν συνεχείς και πολλές. Άπαντες δηλώνουν πανέτοιμοι να υποδεχτούν το σκεπτικό της απόφασης και να κινηθούν άμεσα προς την κατεύθυνση, που θα κριθεί ως η πλέον κατάλληλη για την μεγάλη ανατροπή. Φυσικό είναι να συνεχιστούν και να ενταθούν οι σχετικές επαφές μέσα στις αμέσως επόμενες μέρες, ενώ στις προθέσεις της ‘κυανόλευκης’ οικογένειας είναι η δημοσιοποίηση των σημείων του σκεπτικού, που θα αναφέρονται ως αιτίες της καταδικαστικής απόφασης, από τη στιγμή, που αυτό παραληφθεί και τύχει της απαραίτητης νομικής επεξεργασίας. Άλλωστε, από την αρχή αυτή της ιστορίας, ο επίσημος ΗΡΑΚΛΗΣ ήταν υπέρ της πολιτικής των ‘ανοικτών χαρτιών’ στο θέμα της αδειοδότησης και εξακολουθεί να απαιτεί την εφαρμογή αυτής της λογικής».
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags