Facebook Pixel Ο απολογισμός της προεδρίας Αθανασιάδη
| 2011-05-09 17:43:00

Ο απολογισμός της προεδρίας Αθανασιάδη

Ο απολογισμός της προεδρίας Αθανασιάδη

Απολογιστικό χαρακτήρα είχε η συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Θανάση Αθανασιάδη, η οποία διήρκεσε πάνω από δύο ώρες, «καρφώνοντας» βέβαια και τον Λάμπρο Σκόρδα…

Παράλληλα, παρουσίασε και τα νέα μέλη που συμπεριλήφθηκαν στο ψηφοδέλτιο του τελευταίου. Αυτά είναι οι Πόππης, Ευγενίου, Ορφανίδης και Παπαϊωάννου.

Αναλυτικά:

«Αγωνιστικά καταγράψαμε τη μεγάλη επιτυχία του Κυπέλλου, το οποίο χάσαμε στις λεπτομέρειες το 2009-10, ενώ για τη φετινή περίοδο την εκπληκτική πορεία στην Ευρώπη και την καθολική αναγνώριση που είχαμε. Διοικητικά η ΠΑΕ λειτούργησε με κανόνες και κατανομή αρμοδιοτήτων, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως είμαστε αλάθητοι, γι αυτό και προχωρήσαμε στην προσθήκη στο σχήμα των τεσσάρων.

Την πρώτη χρονιά είχαμε έσοδα 13.468.000 και έξοδα 15.863.000, δηλαδή ζημιά 2.395.000. Φέτος τα έσοδα ήταν 14.913.000 και τα έξοδα 14.154.000 κέρδος 759.000.

Αγωνιστικά το πιο μεγάλο λάθος μου ήταν η μεταγραφή του Γκρασιάν. Εκ του αποτελέσματος αποδείχτηκε ότι δεν μπόρεσε να αποδώσει τα αναμενόμενα».

Επίθεση στις προηγούμενες διοικήσεις εξαπέλυσε το μέλος του Δ.Σ και υπεύθυνος των νομικών υποθέσεων, Δημήτρης Σαρρής. Συγκεκριμένα τόνισε, «Ακούσαμε πολλά τον τελευταίο καιρό, αλλά προτιμήσαμε να βάλουμε τον προσωπικό μας εγωισμό κάτω από το γενικό καλό του συλλόγου. Αναλάβαμε πολλές υποθέσεις στο δικαστικό κομμάτι. Ο Αρης σερνόταν για γελοιότητες στα δικαστήρια. Καταφέραμε να απεμπλακούμε από τις περισσότερες υποθέσεις με το μότο μας να είναι 'ο χειρότερος συμβιβασμός είναι η καλύτερη δικαστική απόφαση'»
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags