Facebook Pixel «Κόπηκε»… γενικώς ο Μήτρογλου
| 2011-05-09 20:21:00

«Κόπηκε»… γενικώς ο Μήτρογλου

«Κόπηκε»… γενικώς ο Μήτρογλου

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν πήρε στην αποστολή για τα φιλικά στην Κύπρο τον 23χρονο επιθετικό και όπως φαίνεται τα «ψωμιά» του είναι μετρημένα στου Ρέντη…

Ο Ισπανός τεχνικός έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον διεθνή επιθετικό πως δεν τον υπολογίζει, καθώς δεν θα ταξιδέψει με την αποστολή του Ολυμπιακού στην Κύπρο για τα φιλικά με ΑΕΚ Λάρνακας και Απόλλωνα Λεμεσσού.

Όλα δείχνουν λοιπόν πως ο Βαλβέρδε δεν υπολογίζει στον Μήτρογλου, αφού ο σκοπός αυτών των φιλικών είναι να τσεκάρει ο 47χρονος τεχνικός τους δανεικούς της ομάδας, εκτός των άλλων, πράγμα που σημαίνει ότι ο «Μήτρο» δεν χωράει στα πλάνα του…

Την αποστολή κατά τα άλλα απαρτίζουν οι: Πάρντο, Μέγερι, Μανιάτης, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Ρ. Μπράβο, Ουρτάδο, Ρόμενταλ, Γ. Παπαδόπουλος, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Τοροσίδης, Ζαϊρί, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Τζιμπούρ, Γκαλίτσιος, Πάντελιτς, Παπάζογλου, Σουμπίνιο.

Τέλος, την αποστολή θα ακολουθήσει και ο Ριέρα, ο οποίος θα συνεχίσει επί κυπριακού εδάφους το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags